PAROVI: Nominovani su Jelena Golubović, Zmaj od Šipova, Gastoz, Igor i Marko!

Borba za opsatnak

PAROVI: Nominovani su Jelena Golubović, Zmaj od Šipova, Gastoz, Igor i Marko!

Stars -
Odabrani su kandidati koji će se boriti da u sutrašnjem izbacivanju ostanu u kući i bore se za vrednu nagradu

Za opstanak u kući i nagradu boriće se Jelena Golubović, koju su nominovali ukućani, kao i Zmaj od Šipova, Gastoz i Igor X i Marko koje je nominovala produkcija.

Ukućani su se međusobno nominovali, i posle žučnih rasprava između Jelene Golubović i Mimi Oro, kao i Zmaja od Šipova i Tome Pantera, najviše nominacija od takmičara je dobila Jelena Golubović, koja je zaključila da su nju izabrali jer su svi ljubomorni na nju.

"Njima je krivo što ja i dišem. Ljubomorni su. Volila bih da još malo ostanem i mislim da bi im bez bilo dosadno", rekla je rediteljka, dok joj je Ružica sve vreme dobacivala da je debela i ružna.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Zmaj od Šipova je bio veoma razočaran što je nominovan. "Mislim da imam glasače i da će me narod spasti. Ja sam najjači čovek, nisam nasilnik, samo sam govornik", rekao je Zmaj pošto ga je produkcija nominovala, a Toma je pozvao svoje glasače da glasaju za Jelenu.

Ilija je pre svega nominovan zbog svog ponašanja, skidanja gaća i skakanja u bazan sa bubicom. Igor X je nominovan, kako je rekla voditeljka, najverovatnije da bi videli koliko su popularni kod publike.

Marko je nominovan najverovatnije zbog simulacije seksa sa Emom i Atinom, kao i svađa sa Ružicom. "Mene će najverovatnije izbaciti jer ja nisam poznat, kao Jelena, Igor, Zmaj i Gastoz. Voleo bih da ostane Igor više nego ja. Nemam ja šta da radim pored ovih vukova, ja sam jagnje pored njih", rekao je Marko kada ga je produkcija nominovala.

"Nije bilo seksa. Samo simulacija", rekao je Marko, a njegova devojka Ema je rekla da je iznenađena što je nominovan.

"Možda izađem sa njim ako ispadne sutra", rekla je Ema.

Ko će takmičar će napustiti luksuznu vilu, saznaćemo sutra uveče, a sud o najomraženijem ličnosti daće publika svojim SMS glasovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track