Snežana: Bosanac, ne prekidaj me, udariću ti šamar!
Foto: Damir Dervišagić

Novi sukob u emisiji Zvezde Granda

Snežana: Bosanac, ne prekidaj me, udariću ti šamar!

Stars -
Snežana Đurišić htela da bije Dragana Stojkovića, a on posle nastavio da provocira Šabana Šaulića i Sašu Popovića

Treći krug takmičenja za „Zvezde Granda“ uveliko se zahuktava, a zbog novih pravila produkcije i Saše Popovića, koja stavljaju na muke članove žirija, umalo se nisu potukli Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac.

Oštra diskusija između sudija nastala je kada je Bosanac pokušao da skrati Snežino izlaganje, pa mu je ona drsko poručila da je ne dira i da se, u suprotnom, neće dobro provesti.

"Ne prekidaj me, udariću ti šamar"

Kako ni Šaban Šaulić nije mogao da dođe do reči od Bosanca, i on je zapretio da će mu ofarbati brkove zbog neprimerenog ponašanja. Međutim, jednog od najoštrijih članova žirija ništa od toga nije zastrašilo, već je nastavio po svom, tako da je uspeo da naljuti čak i Sašu Popovića. Prebacio mu je da kod takmičara Armina Bijedića iz Sarajeva nije prepoznao da, pored roka, ume da peva i narodnjake. Time je pogodio u sujetu direktora „Granda“.

"Ne, Bosanac, ti čuješ, ja ne čujem. Sad sam naleteo na minu, isprovocirao si me, 126.000 kandidata prošlo je ispred mene, a imam i 40 godina iskustva. Možda ne znam da pevam, ali dobro čujem. Još ću ispasti stariji od Šabana", besneo je Popović.

Bosanac je ovo jedva dočekao da bi se nadovezao i spustio ga na zemlju:

"Saša, to što ti nosiš garderobu a la Mik Džeger, to nema veze!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track