(FOTO) ULOVLJENI: Vlada Mandić prošetao trudnu devojku
Foto: Printskrin/TV Pink

Potvrdili

(FOTO) ULOVLJENI: Vlada Mandić prošetao trudnu devojku

Stars -
Mandić i njegova izabranica po prvi put su uhvaćeni zajedno kako uživaju u prolećnom popodnevu

Nakon što je magazin Stori ekskluzivno objavio da će Vlada Mandić (34) po drugi put postati otac, jer je njegova devojka Jasmina Trnavac (20) u petom mesecu trudnoće, budući roditelji konačno su i uhvaćeni zajedno.

Naime, ekipa "Paparaco lova" snimila je poznatog plejboja s novom izabranicom, koja je, reklo bi se po veličini stomaka, već ušla u šesti mesec.

Mandić je s trudnom devojkom praćen od zgrade u kojoj živi do njegovog restorana na Novom Beogradu, gde su golupčići ručali, pa se odmah posle ručka vratili u ljubavno gnezdo. Sve vreme par je bio u pratnji Mandićevog ličnog obezbeđenja.

Iako jedan od najvećih zavodnika na estradi navodno neće ponovo da se ženi, to ga nimalo ne sprečava da o budućoj majci svoga deteta besprekorno vodi brigu.

"On je uz Jasminu kada ide na kontrolu, ali i u slučaju da joj bilo šta drugo zatreba, tu je za nju. Kako se još zvanično nije razveo od bivše supruge, Vlada ne planira da životni prostor deli s novom devojkom. Ipak, on je njoj i detetu obezbedio krov nad glavom i u svakom slučaju će biti u njihovoj neposrednoj blizini", otkriva izvor blizak bivšem rukometašu.

Podsećanja radi, Vlada i Jasmina su u vezi otkako je ona iz Užica došla u Beograd na studije. Uspešno su se krili sve dok studentkinja nije ostala u drugom stanju, i dok ih na kraju nije ovekovečila i kamera "Paparaco lova".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track