SAVIĆKIN MUŽ PRETIO DARKU: Pisni još jednu laž o Tanji, začepiću ti usta?!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Uvrede i pretnje

SAVIĆKIN MUŽ PRETIO DARKU: Pisni još jednu laž o Tanji, začepiću ti usta?!

Stars -
Njega poruke nisu uplašile, niti je više Dušanu odgovarao, jer smatra da nema šta da objašnjava čoveku koji mu iz čista mira preti

Suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević odlučio je da stavi tačku na njenu komunikaciju sa bivšim dečkom, pevačem Darkom Filipovićem.

Pošto je pevač izjavio da je Tanja zrela za psihoterapeuta, Dušan je počeo Filipovića da bombarduje uvredljivim i pretećim porukama.

Sve je počelo benignim peckanjem između bivših ljubanika i prepucavanjem preko medija u kojima je Darko rekao da ga ne bi iznenadilo da se pojavi Tanjin porno-snimak, nakon čega je pevačica istakla da ne zna ni ko je Filipović. S obzirom na to da je u međuvremenu sa suprugom i sinovima otputovala u Australiju, Dušan se očigledno zabrinuo šta bi još pevač mogao da otkrije o njegovoj ženi dok ona nije tu.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Prva poruka na Darkov telefon je stigla malo nakon što su Tanja i Dušan otputovali i u njoj je stajalo: „Ukoliko još jednom nešto loše kažeš o Tanji u novinama, začepiću ti ta velika usta". Darko je mislio da je u pitanju neki od pevačicinih fanova, pa nije obraćao pažnju. Onda su iz dana u dan počele da mu stižu poruke slične sadržne, pa je kako bi prekinuo dolazak istih, poručio pošiljaocu da ga ne uznemirava. Tek tada je Dušan napisao da je on taj koji šalje poruke i da ih ozbiljno shvati", rekao je naš izvor blizak Darku:

"Njega poruke nisu uplašile, niti je više Dušanu odgovarao, jer smatra da nema šta da objašnjava čoveku koji mu iz čista mira preti. On i Tanja su međusobno raščistili sve što su imali i ne pada mu na pamet da na njih dvoje gubi vreme", rekao je Filipovićev drug.

Kada smo pozvali pevača da ga pitamo čime mu je sve Dušan pretio, on nije bio raspoložen da priča na tu temu.

"Ne želim da komentarišem ništa vezano za Tanju i Dušana", bio je kratak Filipović. Tanju i njenpg muža nismo uspeli da dobijemo u toku jučerašnjeg dana.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track