SATIMA SE CENJKALA: Zorica Brunclik na buvljaku obnovila garderobu!
Foto: Damir Dervišagić

Posle nastupa u Parizu završila na pijaci

SATIMA SE CENJKALA: Zorica Brunclik na buvljaku obnovila garderobu!

Stars -
Zorica se vrlo lako na engleskom sporazumevala sa prodavcima iz svih delova sveta koji su se sjatil ona ovoj pijaci. Uspešno se cenkala i skupila dosta stvari

Pevačica Zorica Brunclik posle nastupa u Parizu iskoristila je da ode na pijacu i kupi nešto za sebe. Naime, pevačica je cipele kupila na buvljaku, a po svemu sudeći, Brunclikova je celu garderobu obnovila na pariskoj pijaci.

Iako zarađuje više od svojih kolega jer šest decenija radi punom parom, ona za razliku od koleginica ne pati od tofa da joj odeća bude firmirana.

"Zorica se vrlo lako na engleskom sporazumevala sa prodavcima iz svih delova sveta koji su se sjatil ona ovoj pijaci. Uspešno se cenjkala i skupila dosta stvari. Nekoliko sati je provela na pijaci, uživajući u izboru svakog komada garderobe. Svima je bila interesantna zbog boje kose, pa su joj prodavci predlagali različitu odeću koja joj se slaže uz frizuru", rekao je izbor.

Zorica je inače poznata po avangardnom stilu odevanja, koje je poslednje godine dopunila neobičnim naočarama i dijademama. S obzirom na to da je njena ćerka Zlata stilista, sasvim je sigurno da će uspeti da na dobar način kombinuje sve što je Zorica kupila na buvljaku.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track