Zbog koga bi Boban Rajović skočio bez padobrana?
Foto: PR

Sprema se na Pinkov festival

Zbog koga bi Boban Rajović skočio bez padobrana?

Stars -
U petnaest godina karijere ovo će biti moj prvi festivalski nastup. Potrudiću se da ostane zapamćen, već smo osmislili zanimljiv performans a što se tiče pesme, ja sam oduševljen

Između brojnih nastupa kao i obaveza, Boban Rajović je našao vremena da snimi još jednu novu pesmu zanimljivog naziva "Padobran". U pitanju je pesma sa kojom će Rajović nastupiti na ovogodišnjem Pink festivalu.

"U petnaest godina karijere ovo će biti moj prvi festivalski nastup. Potrudiću se da ostane zapamćen, već smo osmislili zanimljiv performans a što se tiče pesme, ja sam oduševljen! Svi koji su je čuli uporedili su je sa pesmom "Usne boje vina", priča nam zadovoljno Rajović.

S obzirom na to da pesma nosi naziv "Padobran" pitali smo ga hoće li biti skakanja sa padobranom."Pa, u pesmi kažem da bih za nju skočio bez padobrana", kaže Rajović.

Biće dosta interesantnih detalja, baš smo se potrudili oko scenskog nastupa i koreografije, ja sam prezadovoljan. Ne bih da otkrivam previše, mogu vam samo reći da ćemo imati kavez na bini, a ostalo neka ostane mala tajna.Punih petnaest godina uspešno se "opirao" festivalima i sličnim manifestacijama. Zanimalo nas je otkud baš sad interesovanje da se pojavi na jednom festivalu.

"Pa, nije da sam se baš opirao. Jednostavno nisam osetio potrebu za takvom vrstom eksponiranja. Karijeru sam gradio sam, bez oslanjanja na velike izdavačke i medijske kuće i smatram da sam tek sada došao do tog stepena u karijeri kada mogu da bez posljedica eksperimentišem sa raznim stvarima pa se tako javila i ideja da nastupim na festivalu", rekao je pevač.

Boban se ne opterećuje previše plasmanom ali se, kaže, neće buniti ni ako osvoji neku od nagrada."Najbitnije mi je da imam dobru pesmu koju će propratiti odličan scenski nastup a što se tiče plasmana, neka odluči publika. Ja sam siguran da ću imati bezrezervnu podršku mojih fanova kao i da će pjesma postati veliki hit a sve ostalo što se desi doći će kao bonus", rekao je Rajović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track