Tijana Ajfon za Kurir: Spavala sam na Vladi Mandiću!
Foto: Printskrin FB

Intervju: Tijana Maksimović, učesnica „Parova“, iskreno o vezi sa rukometašem

Tijana Ajfon za Kurir: Spavala sam na Vladi Mandiću!

Stars -
Njega sam htela da upoznam. Spavala sam sa njegovom slikom mesecima. Verovatno sam ga prizvala u snu. Upoznala sam ga preko druga, ali nismo bili zajedno

Učesnica rijalitija „Parovi“ Tijana Maksimović, iliti Tijana Ajfon, čim je ušla u vilu zaintrigirala je ukućane, ali i brojne gledaoce.U razgovoru za Kurir dvadesetdvogodišnjakinja iz Popinaca otkriva da li je bila u vezi sa Vladom Mandićem, ali i objašnjava kako je dobila nadimak Ajfon.

- Zovem se Tijana Ajfon i obična sam devojka. Ja sam model. Nadimak mi je dao jedan novinar neposredno pre ulaska u rijaliti. Želeo je da ne budem samo Tijana, pa mi je dodao Ajfon.Stalno pričaš da si bogata, a radila si u solarijumu i u butiku pre ulaska u kuću. Zašto?- Imam novca, finansijski su me obezbedili deda i otac. Naše imanje je veliko. Iz seljačke sam porodice i imamo mnogo zemlje. Ne znam zašto je sad pitanje koliko imam para. Možda ću opet raditi u solarijumu, ko zna. Taj solarijum drži moj dobar prijatelj. Pre svega sam foto-model, ali pre dve godine sam radila i u solarijumu. Takođe sam neko vreme radila i u jednom butiku u kojem radi Ružičina sestra, pa tako poznajem i dotičnu ukućanku. Bila sam čak i na njenom rođendanu. Ona je tu glumila neku šeficu, pile smo, šalile se. Kasnije sam je srela u diskoteci, ali je ona prošla pored mene, nije se ni javila, iako sam isto veče bila na njenoj proslavi.Kažu da ste imale istog dečka i da je on razlog vaše netrpeljivosti?- Možda smo i imale zajedničkog dečka. Neću da otkrivam.Da li je tačno da si bila u vezi sa Vladom Mandićem?- Njega sam želela da upoznam. Spavala sam sa njegovom slikom mesecima. Verovatno sam ga prizvala u snu. Upoznala sam ga preko druga, ali nismo bili zajedno.Postoji vaša zajednička slika na internetu.- Sa njim sam se slikala najviše zbog drugarica, koje su rekle da gore od želje da ga upoznaju. Postavila sam sliku na Fejs uz komentar: „Više nije neženja.“Jesi li bila sa poznatim ličnostima?- Bila sam sa mnogo poznatih faca, ali njihova imena bih sačuvala za sebe.

Rekla da je bila s Mandićem... Ružica Veljković
Rekla da je bila s Mandićem... Ružica Veljković

Hit Vlada Mandić se ne seća VeljkovićeveRUŽICU NE POZNAJEMTokom jedne svađe sa Tijanom Ajfon Ružica Veljković je rekla da je bila sa Vladom Mandićem. Pozvali smo sportistu da nam kaže po čemu će pamtiti vezu sa Ružicom, ali nam je on otkrio da nju uopšte i ne poznaje.- Dotičnu Ružicu ne poznajem. Nju nikada nisam upoznao, a kamoli bio sa njom. „Parove“ ne pratim, tako da ne znam ko šta priča. Što se tiče Tijane, nju znam. Upoznao sam je preko druga, ali nismo bili zajedno. Prvi put čujem od vas da je spavala sa mojom slikom. To mi imponuje, naravno. Fino je čuti da me neko toliko voli - rekao nam je Mandić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja