AFERA HAREM Ružica iz Parova: Bila sam sa Arapinom iz Dubaija, dao mi je sve!
Foto: Shutterstock, Damir

Pevačica otkrila

AFERA HAREM Ružica iz Parova: Bila sam sa Arapinom iz Dubaija, dao mi je sve!

Stars -
Šok: Učesnica "Parova" izjavila da se u Emiratima viđala sa izvesnim Muhamedom, koji joj je obezbedio lagodan život

Afera „harem“ stigla je i do rijalitija „Parovi“. I dok spoljni svet danima bruji o elitnoj prostituciji i srpskim manekenkama i starletama koje često idu u Emirate, gde ih bogati šeici plaćaju za seksualne usluge, ta tema se, sasvim neočekivano, povela i u luksuznoj kući u Zemunu.U toku jedne svađe između ukućana došlo je do ozbiljnih prozivki, a Gastoz je pred svima optužio Ružicu da je zbog seksa išla u Dubai. Ona je na iznenađenje svih priznala da je posećivala jednog Arapina po imenu Muhamed.Prava ljubav- Ono što sam ja doživela u Dubaiju ti nikada nećeš. To je bila prava ljubav. Tvoj problem je što imaš seks sa seljančicama, droljama i silikonkama. Ja sam bila sa Arapinom kome ne možeš da priđeš. Nisi mu ni đubre ispod noktiju - rekla je Ružica i nastavila:

Otvorila dušu... Ružica Veljković
Otvorila dušu... Ružica Veljković

Ni za čim ne žali- To što sam ja imala u Dubaiju ti nikad nećeš okusiti. O toj destinaciji možeš samo da maštaš. Ja ni za čim ne žalim. Krivo ti je što sam bila u Dubaiju, gde ti nikad otići nećeš. Živiš u štali i ne znaš šta je Dubai - pričala je Ružica, koju je Gastoz prozvao da je odvojila Arapina od njegove dece.- Važno je da ti znaš šta da radiš sa Arapinom i njegovom decom koja plaču - rekao je, a Ružica se branila.- Neka mu deca plaču, ja sam njega volela. Volela sam ga i sve sam imala pored njega. I on je mene voleo - poručila je Veljkovićeva i stavila tačku na priču o Dubaiju.

Aleksandar Veljković pravda naslednicuMOJA ĆERKA JE U DUBAIJU RADILA MODNE REVIJE!I pored toga što je Ružica javno priznala da se u Dubaiju viđala sa izvesnim Arapinom, njen otac Aleksandar Veljković kaže da o toj vezi ne zna ništa. On tvrdi da je njegova ćerka išla u Emirate da radi revije. Podsetimo, i mnoge srpske manekenke su pod tim istim izgovorom odlazile u ovaj bogataški grad, što im je bio paravan za prostituciju.- Ružica mi o tom Arapinu nije ništa pričala. Ne poričem da je bila sa njim pošto je to javno rekla. U Dubai je išla nedavno i bila je tamo pet dana. Koliko ja znam, tamo je radila modne revije - kaže Ružičin tata, koji tvrdi da nema govora da je njegova ćerka umešana u elitnu prostituciju.- Ružica nema veze sa prostitucijom. To lupaju ukućani. Ko god da ode u Dubai, sad može da se kaže da je prostitutka. To su gluposti koje samo Gastoz može da izgovori - brani ćerku Veljković i navodi da je bivša „modelsica“ radila u jednom butiku za 20.000 dinara i da ga zato vređaju priče o Dubaiju i prostituciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track