ELLE 10 GODINA SA VAMA: Rođendansko izdanje na 306 strana!

Deceniju postojanja

ELLE 10 GODINA SA VAMA: Rođendansko izdanje na 306 strana!

Stars -
Čestitke su uputili Jean Paul Gaultier, Angela Missoni, Viktor&Rolf, Miucia Prada, Juergen Teller, Crystal Ren...
1 / 8 Foto: Pr

Magazin ELLE sa majskim brojem proslavlja ravno deceniju postojanja na turbulentnom srpskom tržištu. Za to vreme ne samo da je opstao, već se nametnuo kao lider u svojoj niši.

Kako bi opravdali poverenje svojih čitalaca ELLE tim pripremio je najveće izdanje ikada na 306 strana! Po prvi put u istoriji na jednoj naslovnoj (trostrukoj!) strani pojavile su se svi srpski top modeli: Nataša Vojinović, Antonina Petković, Zlata Mangafic, Mijo Mihaljčić, Danijela Dimitrovska, Marija Vujević, Đurđa Stojiljković, Olja Ivanišević, Simona Andrejić, Maja Latinović i Mina Cvetković.

Pored posebne naslovne strane, izdanje može da se pohvali sa četiri odlične modne priče koje su snimane u Beogradu i Nujorku. A na obe lokacije tim je predvodio čuveni fotograf Dušan Reljin.

Srpsko izdanje magazina ELLE često je prepoznavano i hvaljeno i na inostranoj modnoj sceni, zato prijatelji iz sveta mode nisu propustili priliku da čestitaju deseti rođendan, čestitke su, između ostalih, uputili: Jean Paul Gaultier, Angela Missoni, Viktor&Rolf, Miucia Prada, Juergen Teller, Crystal Ren...

Čitaocima kao poklon stiže specijalni dodatak na čak osamdeset strana posvećen rođendanu. Ne samo da je zastupljena tema proslave, već su tu i hrabre žene sa javne scene, ekskluzivno su za ELLE otkrile šta hrabrost znači za njih, tu su: Aida Ćorović, Goranka Matić, Biljana Srbljanović, Antonela Riha, Danica Vučinić, Lila Radonjić, Dubravka Stojanović, Borka Pavićević Srbljanka Turajlić i Mirjana Karanović.

Radi se o zaista posebnom kolekcionarskom izdanju koje svaki ljubitelj mode neizostavno mora imati u svojoj biblioteci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track