Mika Kostić: Moja pesma je slušana bez kupovine pregleda!
Foto: Damir Dervišagić

OPTIMISTA

Mika Kostić: Moja pesma je slušana bez kupovine pregleda!

Stars -
Pevačica kaže da njena numera „Mali“ ima više od 108.000 pregleda na Jutjubu bez ijednog uloženog dinara u glasanje

Mika Kostić, koja je na estradu kročila kroz talent šou „Operacija Trijumf“, predstaviće se večeras na drugom Pinkovom festivalu s pesmom „Mali“, koju su napisali Jelena i Žika iz Zane.Devojka raskošnog glasa dobila je pohvale od Cece Ražnatović i Ane Bekute, koje su je podržale. Mika ne krije da se nada pobedi na ovoj velikoj manifestaciji.Koje pesme s festivala ti se sviđaju?- Sviđa mi se pesma od Marine Visković i oduševljena sam aranžmanom numere Dare Bubamare. Njena pesma me podseća na Rijanine.

Uporedila je sa Rijanom... Dara Bubamara
Uporedila je sa Rijanom... Dara Bubamara

Podržale su te Ceca, Karleuša i Ana Bekuta.- Njima sam baš zahvalna. Cecu sam upoznala na mojoj svirci. Poželela je da joj otpevam „Wish I didn‘t“ od Endži Stoun. Ona, iako se bavi muzikom koja je zastupljena na Balkanu, kod kuće sluša nešto sasvim drugačije. Anu Bekutu sam upoznala na fudbalu. Pre nekoliko godina smo igrale humanitarnu utakmicu i prema njoj gajim veliko poštovanje.Da li kupuješ glasove, kao što se priča za tvoje kolege?- Prešla sam 108.000 pregleda bez ijednog uloženog dinara u glasanje. Jedino su mi pomogle Jelena Karleuša, Ceca i Ana Bekuta jer su šerovale moju pesmu na društvenim mrežama. Nikome ništa nisam tražila ni platila. Sve se desilo samo od sebe. Mnogo mojih prijatelja je šerovalo pesmu i presrećna sam zbog toga.

TugaPLAČEM ZBOG TIJANE JURIĆRadila si spot posvećen pokojnoj Tijani Jurić, otkud to?- Iz Engleske, gde živim, došla sam zbog spota koji je posvećen nastradaloj Tijani. U njenom rodnom gradu Subotici sam živela deset godina. U kontaktu sam s Tijaninim ocem. Strašno je šta su oni sve preživeli. Spot sam pogledala samo dva ili tri puta jer se svaki put kad ga gledam potresem i zaplačem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track