HIT PAPARACO: Mira Škorić u zagrljaju ministra
Foto: Dragan Kadic

Ima neka tajna veza

HIT PAPARACO: Mira Škorić u zagrljaju ministra

Stars -
Škorićeva se na jednoj zabavi srdačno pozdravila s prvim čovekom Vojske Srbije Bratislavom Gašićem, koji se posebno obradovao njihovom susretu

Da između estrade i političara postoji bliska i neraskidiva veza, dokaz je nedavni susret Mire Škorić i ministra odbrane Bratislava Bate Gašića.Naš paparaco uslikao je prvog čoveka Vojske Srbije i folk pevačicu u čvrstom zagrljaju. Čim su se videli na proslavi 25 godina postojanja „Melos estrade“, na kojoj je Mira dobila nagradu, njih dvoje su jedno drugom poleteli u naručje. Gašić je čvrsto zgrabio Miru, a onda su pali i poljupci. U obraz. Škorićeva je u razgovoru s ministrom provela nekoliko minuta, a da im je susret i te kako prijao, pokazivali su njihovi osmesi. Kad su pretresli neke teme, Bata je seo na svoje mesto, a Mira se zapričala s još jednim političarem - Zoranom Babićem. Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini obradovao se susretu sa Škorićevom, koju je čvrsto držao za ruke. Onda kad ju pustio, ona je imala neku zamerku, što je iskazala podižući kažiprst.

Prijateljski razgovor.. Mira Škorić i Zoran Babić
Prijateljski razgovor.. Mira Škorić i Zoran Babić

Otkad datira pevačicino poznanstvo s političarima pokušali smo da saznamo od Mire.Ona je bila ljuta zbog našeg pitanja.- A da nećeš ti da mi određuješ sa kim ću da se pozdravim? Da nećete vi da mi birate porodične prijatelje? Ministar Gašić i njegova supruga su moji kućni prijatelji - rekla je Mira za Kurir.Ministar Bratislav Gašić je poručio da smatra neprimerenim da komentariše svoj odnos s Mirom Škorić, dok nam je Babić objasnio zašto ga je Mira kritikovala.

- Miru poznajem preko zajedničkog prijatelja. Cenim to što radi i koliko opstaje na estradi. Ona me je te večeri iskritikovala što sam došao bez supruge na zabavu. Moja žena nije mogla da bude sa mnom jer ima obaveze oko dece pošto se bliži kraj školske godine - rekao je Babić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track