PRVI SUSRET: Evo kako je Seve objasnila sinu kakav je njen i Igorov odnos
Foto: Damir Derviš

Napreduju

PRVI SUSRET: Evo kako je Seve objasnila sinu kakav je njen i Igorov odnos

Stars -
Severina je upoznala sina sa svojim verenikom, ali i na zanimljiv način mu objasnila njihov odnos

Pevačica Severina Vučković (43) možda na kraju ipak postane srpska snajka. Već je dobro poznato da je u vezi sa 15 godina mlađim Igorom Kojićem (28) i da je ovu ljubav aminovao i njegov tata Dragan Kojić Keba. A koliko Seve ima ozbiljne namere s Igorom, otkriva i činjenica da je svog sina Aleksandra upoznala sa novim izabranikom

"Svima je bilo jasno još u početku da je Severina zaista veoma zaljubljena u Igora, to je javno i priznala. On je vrlo poseban u njenom životu, a red je da jedan posebni muškarac upozna drugog posebnog muškarca, kako ona kaže, "čoveka njenog života", sina Aleksandra, kojeg ima iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem (50) - otkriva dobro obavešteni izvor.

Situacija je bila vrlo delikatna, pa je pevačica morala da pripremi svog jedinca na novonastalu situaciju.

"Ona je objasnila Aleksandru da postoje prijatelji i posebni prijatelji, te da Igor spada u ovu drugu kategoriju i da njega posebno voli. Susret je bio malo napet, ali kasnije je sve bilo super", završava priču sagovornik.

Podsetimo, Severina i Igor upoznali su se posle njenog koncerta u Sava centru, a emocije su odmah planule. Ona je pre samo nekoliko dana izjavila da je "do ušiju zaljubljena u Igora", a svoju ljubav par pokazuje i preko društvenih mreža. Inače, i Seve i Kojić junior imaju skoro jednako burnu prošlost - ona je bila verenica pet puta, ali nikada mlada, dok je Igor bio u dugoj vezi s Jelenom Žeželj, sa kojom se razišao nakon što se u javnosti pojavio njen intimni snimak sa drugim muškarcem. Mesecima se viđao i sa Katarinom Radivojević, kao i Irenom Ibrahimović.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track