ATINA FERARI IZAŠLA IZ MIŠJE RUPE: Evo šta je sad napisala na FB o Tijani
Foto: Printskrin

Pljuje pa liže

ATINA FERARI IZAŠLA IZ MIŠJE RUPE: Evo šta je sad napisala na FB o Tijani

Stars -
Ona je čak "ugasila" svoj privatni nalog na Fejsbuku kako niko ne bi mogao da dođe do nje ni putem društvenih mreža, dok na njenoj zvaničnoj Fejsbuk fan stranici od jutros ne prestaju da stižu uvrede

Posle pisanja Kurira kako je Atina Ferari brutalno izvređala pokojnu devojčicu Tijanu Jurić (16), produkcija parova je odlučila da je izbaci iz rijalitija. Atina se nije mnogo uzbudila zbog diskvalifikacije, a nije se izvinila zbog svojih sramnih optužbi, već se uz smeh oprostila od ostalih učesnika Parova.

Kristina Markoviće, kako je pravo ime Atine Ferari, "ugasila" je svoj privatni nalog na Fejsbuku kako niko ne bi mogao da dođe do nje ni putem društvenih mreža, dok na njenoj zvaničnoj Fejsbuk fan stranici od jutros ne prestaju da stižu uvrede. Na njoj je napisano da je sa lažnih profila pisano o Tijani.

Podsetimo, pošto je Kurir došao do prepiske na FB od prošle godine gde je brutalno izvređala Tijanu Jurić (16), koju je monstrum Dragan Đurić Mesar iz Surčina ubio julu 2014. Markovićeva se ni danas nije pokajala pa je za Kurir izjavila: "Tu devojku znam iz Novog Sada preko nekog društva. Ona je bila iz mog kraja. Vukla se sa svim frajerima po osnovnoj školi. Svako ju je lupkao po guzi. Imala je i dečka od 30 godina". Otac pokojne Tijana najavio je tužbu protim plesačice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track