(VIDEO) PLJUNULA PA LIŽE: Atina Ferari se sad izvinjava porodici Jurić!
Foto: Yotube Pt

Kakav obrt

(VIDEO) PLJUNULA PA LIŽE: Atina Ferari se sad izvinjava porodici Jurić!

Stars -
Plesačica je u videu, želeći da se izvini "svoj našoj popularnosti i srpskoj javnosti", prvo izjavila da nikada tako nešto ne bi rekla, da bi već u sledećoj rečenici kazala da je sve to ipak rekla samo da bi izašla iz Parova

Posle pisanja Kurira kako je Atina Ferari brutalno izvređala ubijenu devojčicu Tijanu Jurić (16), produkcija Parova je sinoć odlučila da je izbaci iz rijalitija.

Naime, plesačica se u videu prvo izvinila porodici pokojne Tijane Jurić, zatim rekla da pomenuti profil Atina Tigrica Ferari na FB nije njen, već da je njen jedini pravi profil Atina Marković Ferari hakovan. Ali nekoliko sekundi kasnije, opet je promenila mišljenje i kazala da je novinarki priznala da je FB profil "Tigrica" ipak njen i da je sve navedeno, ali samo da bi izašla iz rijalitija kao i da je to bio deo njenog plana. Ona je dodala i da je želela da se ogadi ljudima kako bi je produkcija izbacila.

"Ja se javno i zaista od srca izvinjavam javnosti i porodici Jurić zbog svega, zato što sam danas na naslovnoj strani "Kurira" osvanula kao neki monstrum, sa tako nekom bolesnom izjavom. Ja to stvarno nisam rekla, nikad u životu ne bih rekla nešto zlonamerno, naročito kad je u pitanju smrtni slučaj. Zaista mi je žao zbog toga i ne bih volela nikome to da se dogodi, jer ću i ja imati dete jednog dana...", rekla je Atina koja je odmah potom, već u sledećoj rečenici priznala da je ipak novinarki Kurira, koja joj je prišla sa "otmenim stavom harizme" rekla sve što je malo pre toga porekla ali samo da bi izašla iz Parova i da je to bio njen plan od početka.

"To nisam ja, ali priznala sam da sam ja da bih izašla iz rijalitija", rekla je.

http://www.youtube.com/watch?v=6Ze0u5c5qRQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track