OVERILA POZNATE SPORTISTE: Nova učesnica Parova bila s fudbalerima
Foto: Pt, Fonet, Pavlić

Haureje Aminata priznala

OVERILA POZNATE SPORTISTE: Nova učesnica Parova bila s fudbalerima

Stars -
Ona je otkrila da se zabavljala s bivšim igračima Crvene zvezde Ifeanijem Onjilom i oženjenim Abiolom Daudom

Manekenka Nataša Šavija nije jedina učesnica „Parova“ koja je slaba na fudbalere, ne mareći za to da li su slobodni ili oženjeni.

I nova ukućanka luksuzne vile u Zemunu Haureje Aminata na samom ulasku u rijaliti priznala je da ima sklonosti prema sportistima. Ona je, tek što se pojavila, otkrila da se zabavljala s fudbalerima Crvene zvezde Ifeanijem Onjilom, koji trenutno igra kao pozajmljeni igrač na Kipru, i oženjenim Abiolom Daudom, koji igra u Holandiji. Međutim, nije želela da iznosi baš sve detalje svojih romansi, a poručila je da je u šou ušla kao slobodna devojka.

- Zabavljala sam se sa Abiolom i Ifeanijem. Volim fudbalere, a trenutno nemam dečka. Kao slobodna devojka ušla sam u rijaliti, a videćemo šta će biti kada izađem. Bavim se modelingom i želim karijeru u Srbiji - poručila je tamnoputa manekenka.Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa sportistima koje je Aminata pomenula, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Inače, Haureje, koja se u javnosti spominje kao velika zavodnica, u Srbiju je došla iz Malija radi studija, ali više je zanima manekenska karijera. (Lj. S.)

Onjila i Dauda
Onjila i Dauda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track