Saša Vidić: Mia, ti si jedna šatorska ku.va!  Mia: Šmeker si na babu!
Foto: Damir Dervisagic

Pale teške reči na društvenoj mreži

Saša Vidić: Mia, ti si jedna šatorska ku.va! Mia: Šmeker si na babu!

Stars -
Borisavljevićeva žestoko odgovorila Vidiću na uvredepovodom njenog izgleda na festivalu

Mia Borisavljević i Saša Vidić, koji su se pre šest meseci javno vređali, ponovo su zaratili.Pevačica je žestoko ispljuvala dizajnera jer je negativno komentarisao njen stajling na Pinkovom festivalu.

- Tetka s trapeza i oko nje zalutali „bitlsi“ s crvenim leptirkama. Davno pojedeno u modnom, a o pevanju i vrtenju dupetom kao dobošem na tomboli izlišno je i govoriti. Sedi, nula - rekao je Vidić za Svet, a onda je sve to objavio i na Fejsbuku.Mia, koja važi za osobu bez dlake na jeziku, nije mu ostala dužna.

- Ajde neka i ovaj luzer uhvati zadnji voz i još nešto kaže dok ga neko još uvek pita. Glupo je da se pravi stilista samo pred tetkom i ujnom. A šmeker na babu. To je za rispekt! Dajmo šansu svim luzerima, možda ga pozovu u „Parove“ dok još traju - napisala je Mia.Vidić je jedva dočekao da se nadoveže:

- Nisi stala da se danima pereš od elitne prostitucije, samo ne znam što tebe povezuju s elitnom kad si ti onako šatorska opcija iste. Ajde sad otpevaj neki hit, mikrofon znaš gde stoji, malo niže, još niže - izjasnio se modni kreator.Pozvali smo Borisavljevićevu da prokomentariše novi rat s Vidićem, ali ona nije htela ništa da kaže, dok se kreator nije javljao na telefon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track