Najnovije vesti

CECA I DRAGANA SE NIKAD NISU PODNOSILE: Novinar otkrio tajne estrade! (VIDEO)

Vlada loša energija

CECA I DRAGANA SE NIKAD NISU PODNOSILE: Novinar otkrio tajne estrade! (VIDEO)

Stars
Ceca i Dragana su jedini put zajedno gostovale u mojoj emisiji 2007. godine na televiziji čija je vlasnica upravo Dragana Mirković

Voditelj i novinar Siniša Medić gostovao je u emisiji Zorane Pavić i Nenada Škundrića "Ko vam dade termin". On je tom prilikom prvi put ispričao kako je zaista izgledala emisija u kojoj je ugostio dve najveće zvezde domaće muzike: Cecu Ražnatović i Draganu Mirković.

Siniša je otvoreno rekao kako je ideja da spoji dve pevačice u jednoj emisiji bila njegova, i kako nije bila teška sama realizacija ideje. Međutim, on se nije najprijatnije osećao tokom snimanja.

"Njih dve se ne vole. Ceca i Dragana su jedini put zajedno gostovale u mojoj emisiji 2007. godine na televiziji DM Sat, čija je vlasnica upravo Dragana Mirković. Tada sam bio zelen za takav zalogaj. I danas stojim iza toga da je bila jako čudna energija tokom snimanja", objasnio je Medić.

On je dodao kako su Ceca i Dragana odradile emisiju kao pravi profesionalci, ali da se osećala ta loša energija, pa da je delovalo kao da obe dame jedva čekaju da se emisija završi.

Prema Sinišinim rečima, to je bila najteža emisija u njegovoj karijeri.

http://www.youtube.com/watch?v=pG10IKf2Xpg

(Dnevno.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...