SAŠA KOVAČEVIĆ: Jovana i ja ćemo se venčati u Dominikani u društvu najbližih!
Foto: Printskrin/Facebook

Planovi

SAŠA KOVAČEVIĆ: Jovana i ja ćemo se venčati u Dominikani u društvu najbližih!

Stars -
Živim sa devojkom tri godine i zaista se osećam kao da sam u braku, rekao je pevač koji svakom pojavom oduševljava žensku publiku

Saša Kovačević je pre nekoliko dana izbacio singl "Gde smo, moja ljubavi" koji je za kratko vreme osvojio srca publike, a sada otkriva da do kraja godine planira album i prvi solistički koncert.

Međutim, ono što će se najmanje svideti ženskoj populaciji, pevač otkriva i kakvu svadbu planira sa devojkom Jovanom Jocić.

"Više me novinari pitaju za venčanje nego mama i tata, ali i dalje ne žurim što se toga tiče. Živim sa devojkom tri godine i zaista se osećam kao da sam u braku. Ako želiš da proširiš porodicu, onda mi je razumljiva ta formalizacija odnosa, ali pošto još ne razmišljamo o proširenju porodice, ima vremena, daće dragi bog da to i jednom bude", kaže Saša i dodaje:"Ne bih pravio veliku svadbu. Moja devojka i ja delimo mišljenje da nam nije potrebna svadba od 500 gostiju, već ćemo 15 najbližih ljudi da povedemo na neku egzotičnu destinaciju. Mogli bismo da se venčamo, recimo, u Dominikani. Kada smo pre nekoliko godina letovali tamo, po dva venčanja su bila dnevno na plaži", otkriva Kovačević, kome su na nedavno proslavljenoj krsnoj slavi Đurđevdanu glavni gosti bili Jovanini roditelji.

Foto: Printskrin/Facebook
Foto: Printskrin/Facebook

Na pitanje da li je pridobio taštu, kaže:

"Verujem da me voli jer ja nju volim, pa se nadam da je osećanje obostrano. Od samog starta se super slažem i sa taštom i sa tastom, više smo kao drugari", tvrdi pevač, čija devojka Jovana za godinu dana završava osnovne studije na fakultetu i planira odlazak u inostranstvo.

"Ja ću je podržati šta god da odluči. U našem domu ume da bude haotično kada se poklopi njen ispitni rok sa mojim snimanjem. Kada radimo brat i ja, bude vrlo bučno, pa može da pravi problem i ljudima koji žive ispod nas, a ne Jovani, koja je tu. Ipak, nađemo kompromis zato što ona ustaje rano i nauči većinu gradiva dok se ja ne probudim", objašnjava Saša, koji je nedavno operisao nos, ali problemi sa sinusima nisu nestali.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Alergičan sam na trave, korove, ambroziju i sve što cveta, a to je veoma problematično za posao kojim se bavim. Konstantno sam na terapiji, probao sam alternativnu i kvantnu medicinu, ali nisam imao sreće. Preterao sam sa korišćenjem antihistaminika, koji su mi osušili čitav respiratorni sistem i konstantno sam bio promukao, nisam imao snage ni da pričam, a kamoli da pevam", ističe Kovačević, koji će uskoro predstaviti novi spot i singl "Rano je".

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track