PROSLAVLJA DAN DRŽAVNOSTI: Zdravko Čolić 12. jula u Crnoj Gori
Foto: PR

Spektakularno

PROSLAVLJA DAN DRŽAVNOSTI: Zdravko Čolić 12. jula u Crnoj Gori

Stars -
Popularan pevač će građanima Crne Gore i svim njegovim obožavateljima prirediti koncert za pamćenje

Tokom posete Zdravka Čolića Crnoj Gori i Podgorici i susreta koji je tom prilikom imao sa gradonačelnikom Podgorice Slavoljubom Stijepovićem, dogovoreno je da se Dan državnosti proslavi koncertom Zdravka Čolića na Platou kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom.

Na taj način će 12.jula uz hitove najveće muzičke zvezde s naših prostora i vatrometom u ponoć na spektakularan način biti dočekan i proslavljen jedan od najznačjnijih datuma u bogatoj istoriji Crne Gore – 13.jul, Dan ustanka i međunarodnog priznanja države Crne Gore.

Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Pored prisustva velikog broja građana Podgorice i svih gradova Crne Gore, očekuje se prisustvo velikog broja ljubitelja Zdravka Čolića i prijatelja Podgorice i Crne Gore iz čitavog regiona.

Podgorica će 12. jula nesumnjivo biti epicenter najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu, kojem će prisustvovati visoke zvanice iz političkog, kulturnog i sportskog života iz okruženja.Glavni grad poziva sve građane Podgorice, Crne Gore i regiona da se pridruže proslavi Dana državnosti i svojim prisustvom uveličaju veliko slavlje koje će se sigurno dugo pamtiti.Osim gradske uprave, organizatori i pokrovitelji ove manifestacije su prijatelji i partneri Glavnog grada Podgorice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track