ZVEZDE GRANDA BARAŽ: Ovih 10 kandidata nastavlja takmičenje!
Foto: Printscreen

Samo najbolji prolaze

ZVEZDE GRANDA BARAŽ: Ovih 10 kandidata nastavlja takmičenje!

Stars -
U dalje takmičenje plasirali su se: Tamara Dragić, Filip Božinovski, Naida Beslagić, Marian Trivi, Harun Muhmedić, Kristina Denić, Semir Jahić, Tamara Milutinović, Željko Đmura, Milana Stevanov

Specijalna emisija "Zvezde Granda" je bila poslednja prilika mladim i talentovanim pevačima da se vrate u borbu za pobednika popularnog takmičenja, budući da do kraja ove sezone baraža neće biti.

Da li zbog činjenice da je ova emisija bila "slamka spasa" takmičarima ili zbog želje za dokazivanjem, tek kandidati su, bar tako tvrdi stručni žiri, pevali besprekorno - bilo je tokom emisije i folk melodija, pop nota, rok balada, apsolutno sve kompozicije, koje su šestočlani žiri naterale na salve pohvala.
Tako je Zorica Brunclik Tamari Dragić rekla sledeće: "Ti si savršenstvo! Spoj lepog, kvalitetnog i talentovanovanog". Za razliku od nje, Bosanac je imao drugo viđnjenje atraktivne stujardese:
"Ti si se prvo uzvezdila, a sada si počela da gubiš na samopouzdanju. Povedi računa, molim te!"
Ni ostali kandidati nisu prošli bez komplimenta, pa je jednom od njih Šaban Šaulić rekao, što nikada do sada nije učinio, da će jednog dana sigurno biti njegov naslednik.
U dalje takmičenje plasirali su se: Tamara Dragić, Filip Božinovski, Naida Beslagić, Marian Trivi, Harun Muhmedić, Kristina Denić, Semir Jahić, Tamara Milutinović, Željko Đmura, Milana Stevanov.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu - Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda - Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Tok emisije

23.57 - 1. Kristina Denić i 2. Marina Bogdanović

1. Kristina peva pesmu "Brod u boci" Olivera Dragojevića. - Kristina ide dalje.

2. Marina peva pesmu "Magla padnala".

23.20 - 1. Martian Kirilovski i 2. Harun Mehmedagić

1. Martinian peva pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Druga pesma je "Vagabundo" Gorana Karana.

2. Harun peva pesmu "Ostala si uvek ista". Druga pesma je "Koma" Ace Lukasa. - Harun je prošao dalje.

"Martinian je do sada pevao super, ali sada nije bio dobar, ne znam šta ti se desilo. Dok je Harun bio fantastičan", kaže Šaban.

"Mariniane, danas nisi bio dobar, u pravu je Šaban. Ja u tebe mnogo verujem i želim da ćeš se prijaviti sledeće godine. Zbog mame, imaš najlepšu mamu na svetu. Harune svaka čast, nadmašio si samog sebe", kaže Zorica.

"Martiniane, mnogo mi je žao što si ispao, ti si odličan pevač. Harun je danas pobedio, ali ti ne treba da odustaneš. Harune, svaka čast, "Komu" si otpevao naježio si se", kaže Lukas.

23.06 - 1. Ivona Jovanović i 2. Milana Stevanov

1. Ivona peva pesmu "Bato" Kaliope.

2. Milana peva pesmu "Želela bih da te zaboravim". Milana ide dalje

"Milana je bila ujednačena, a Prva kandidatkinja nije i to je to", kaže Bosanac.

"Devojka brojjedan je bila loša u prvoj pesmi. Milana je otpevala Zorcinu pesmu onako, a drugu si otpevala predivno", kaže Šaban.

"Milana je definitivno bila ujednačena, ali ne znam Ivona šta ti se desilo", kaže Zorica.

"iako više volim pesme koje je pevala Ivona, moram da kežem da je prvu pesmu otpevala Kalipe, ja bih glasao za Milanu, jer jetoliko dobro pevala", kaže Lukas.

22.30 - 1. Marian Tirvi i 2. Uroš Živković

1. Marian peva pesmu "Azra".

2. Uroš peva pesmu Saše Matića.

"Ja sam rekla da je Marian moj favorit, ali ovog puta je bolji utisak ostavio Uroš. Jedino mu fali malo energije, ali mlad je", kaže Snežana i dodaje da ne odustaje.

"Uroše, ti si sve otpevao onako kako treba. Ti si neko ko će me sigurnonaslediti. Pevaš predivno. Ovde je samo iskustvo učinilo svoje, jer seMarian bolje kreće", kaže Šaban.

"što mi je drago što je Šaban ovo rekao, sad mogu ja da nastavim. Svi ovde što dođu, da pevaju Šabanove pesme, pa se deru kao magarci, svi oni ti nisu ni do članka. Svaka čast. Mariane, ti si tajfun iz Rumunije", kaže Lukas.

22.15 - 1. Džejla Ramović 2. Naida Bešlagić

1. Džejla peva pesmu Marije Šerifović "Molitva". Druga pesma je "Daire" grupe Smak

2. Naida peva pesmu "Superheroj". Druga pesma je "Kao da me nema". - Naida ide u drugi krug.

"Džejla, ti si savršena, ti si takav talenat, tako da bez obzira na sav drajv druge kandidatkinje, ovo je bila moja nagrada Džejli. Ti si savršenstvo, sanjaću te noćas", kaže Zorica.

"Džejla, ti si perspektiva Granda. Naida, ti si ubila večeras", kaže Šaban.

"Džejla, ti si carica. Nisam glasao samo zato što imaš 12 godina, čestitam ti", kaže Bosanac.

"Džejla, tvoje godine su za tebe budućnost, produkcija će smisliti način da i dalje budeš u grandu, imaš divan glas i boju. Naida, čestitam ti", kaže Ana.

22.00 - 1. Filip Božinovski i 2. Raša Savić

1. Filip peva pesmu "Opet si pobedila" Toni Cetinski. Druga pesma je Tošeta Proeskog. - Filip je prošao dalje.

2. Raša peva pesmu "Kameleon" Željka Samardžića. Druga pesma je "Nju ne zaboravljam" Amadeus bend.

"Filip je pokazao jedan vrsan talenat i zato je dovde i došao. Raša je takođe talentova, želim tio puno sreće", kaže Ana.

"Dobri ste bili, meni ste jako slični u nekim parametrima kojeja gledam. Rašo, ti opet sledeće godine", kaže Bosanac.

"Kandidat broj dva mi je sada olakšao situaciju, jer je pogrešio. Prilično su slični, ali bili ste odlični", kaže Snežana.

"Filip je talentovana i previše, Raša je sve bolji", kaže Šaban.

"Vi ste meni podjednaki, volela bih da kada Filip postane poznat snimi duet sa mnom. Ali Filip nije ništa bolji od tebe Rašo", kaže Zorica.

"Rašo, bio si savršen", kaže Lukas.

21.43 - 1. Dunja Popović i 2. Tamara Dragić

1. Dunja peva pesmu "Ja činim sve" Tanje Banjanin.

2. Tamara peva pesmu "Stranac u noći" Masima Savića. Druga pesma je Aleksandre Radović "Ti to najbolje znaš". - Tamara prolazi dalje.

"Dunja, nisam bio zadovoljan danas, izabrala si preteške pesme, Tanja je izuzetna pevačica, a i nije ovo tvoj fazon. Tamara, ja mislim da ovo nije emisija gde je trebalo ti da nastupiš", kaže Lukas.

"Tamara, ti si savršenstvo, lepog, talentovanog i kvalitetnog. Dunja, ti imaš čast što si pored nje. Nego, šta ti bi da se obučeš, nije za tebe svedeno, šokirana sam", kaže Zorica.

"Dunja, mislim da za tebe nema zime, ali mislim da je Tamara danas bila moćnija", kaže Snežana.

"Dunja, raduje me što si napravila jedan pokušaj, ako nastaviš ovako, bićeš mnogo bolja pevački. Tamara, ti si se uzvezdila pa si počela da gubiš samopouzdanje, vodi računa", kaže Bosanac.

"Ja mislim da je obrnuto, odlaskom u ovu emisiju, mislim da je naučila lekciju. Ti si sjajan pevačm, divno izgledaš, za tebe nema zime, ja ću navijati za tebe. Dunja, ti si jedna zanimljiva osoba, puno sreće ti želim", kaže ana Bekuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja