FRKA NA SPLAVU: Karić dobio batine zbog Soraje!
Foto: Damir

Vučelićeva izazvala skandal

FRKA NA SPLAVU: Karić dobio batine zbog Soraje!

Stars -
Starletin bivši dečko, koji važi za žestokog momka, nasrnuo na naslednika najbogatije srpske porodice sa kojim se ona provodila na nastupu Ace Lukasa

Stefan Karić, potomak najbogatije srpske porodice, dobio je batine u noći između srede i četvrtka zbog Soraje Vučelić na jednom beogradskom splavu u toku nastupa Ace Lukasa. Dvadesettrogodišnjeg mladića prebio je starletin bivši dečko (ime poznato redakciji), koji u gradu važi za veoma žestokog momka.Iskulirala bivšegKako nam otkriva izvor s mesta događaja, frka je počela kad je Soraju bivši dečko zvao da dođe za njegov sto, što je ona odbila jer je došla s mladim Karićem.- Vučelićeva je stigla na splav s drugaricama oko dva sata iza ponoći i smestila se u Stefanov separe. Nazdravljali su i igrali i uopšte nije primetila bivšeg dečka. Njemu je smetalo to što nije došla da se pozdravi s njim pa je po konobaru poslao turu pića, koju je Soraja odbila. Iznerviran, došao je do njenog stola sa četiri druga i nasrnuo na Stefana koji je pokušao da mu stavi do znanja da Soraju ostavi na miru. Njega je starletin bivši počeo da udara, a onda su skočili i ostali i nastala je opšta tuča - priča naš izvor i nastavlja:- Soraja je vrištala da prestanu. Umešalo se i obezbeđenje, koje je Stefana i njegove prijatelje izbacilo sa splava. Tek tada su videli da je Sorajina drugarica povređena. Neko joj je razbio flašu o glavu pa su je odvezli u Urgentni - završava izvor.Zataškavaju skandalPozvali smo starletu, koja nije htela da priča o incidentu.- Molim vas, ne pišite o tome, dosta mi je takvih problema ovih dana - rekla je Soraja.

Veljko Ražnatović i Viktor Živojinović
Veljko Ražnatović i Viktor Živojinović

Sonja Vuksanović
Sonja Vuksanović

Ana Marija Žujović
Ana Marija Žujović

Kontaktirali smo i s Karićem, koji je pokušao da prikrije da je došlo do tuče.- Nisam se ni sa kim tukao, ispao je nesporazum u vezi s nekim dečkom. Soraja mi je drugarica. Molim vas, nemojte ništa da objavljujete - branio se Stefan.

Krcato na splavuPOZNATI GLEDALI TUČUNa splavu je te večeri bilo krcato jer je pevao Aca Lukas. S njim je došla i njegova žena Sonja, koja je posmatrala tuču. Šta se dogodilo videli su i Cecin sin Veljko Ražnatović, kao i Brenin naslednik Viktor Živojinović. Tu je bila i Katarina Živković, kao i fudbaler Partizana Vladimir Volkov i njegova bivša devojka Ana Marija Žujović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track