ESTRADA U PAKLU DROGE: Neki su na tezge dolazili odvaljeni pa gazde nisu znale šta sa njima da rade
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Alarmantno

ESTRADA U PAKLU DROGE: Neki su na tezge dolazili odvaljeni pa gazde nisu znale šta sa njima da rade

Stars -
To što je droga ušla i u sport, koji se smatra najčistijim delom društva, znak je da je đavo odneo šalu. Na estradi je situacija odavno alarmantna po tom pitanju

Estrada ne prestaje da bruji o aferi sa kokainom u kojoj se u glavnoj ulozi našao vaterpolista Nikola Rađen. Mnogi i dalje ne mogu da poveruju u priču da je vrhunski sportista ugrozio svoju karijeru, svoj brak i egzistenciju svoje dece zbog kokaina.

Proslavljeni vaterpolista je priznao svoju grešku i od tada se ne oglašava. Većina kolega njegove supruge Ane Kokić je krajnje uzdržana kada je reč o ovoj priči. Seka Aleksić je koleginici dala podršku uz konstataciju da svaki čovek ima pravo da se iskreno pokaje i da je hrišćanski praštati.

"Nikola je javno priznao da je pogrešio i rekao da bi voleo da može da vrati vreme i da sve ponovo bude kao pre. Stojim uz Anu i Nikolu kao prijatelj i kao koleginica. Ne podržavam korišćenje narkotika. Ali, ako neko iskonski želi da se promeni, treba ga podržati", kaže Seka.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Prijatelji Džeja Ramadanovskog godinama pokušavaju da ga prizovu pameti i nateraju da se leči od zavisnosti. Ali, uzalud. Iako mu je zdravlje ozbiljno ugroženo, Džej na lečenje ne pristaje, a poludi kad mu neko spomene reč narkoman, iako priznaje da nema toga što nije probao.

Ostali uglavnom ćute, jer ne znaju šta da kažu. Najmudrije je ćutati i svoje mišljenje zadržati za sebe.Ako Rađena podrže, može se zaključiti da podržavaju korišćenje narkotika. Ako kažu koju reč protiv njega, staju na muku koleginici, kojoj ne bi da se zameraju.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Čak ni Aca Lukas, koji je godinama otvoreno govorio o svom poroku i borbi sa njim, kaže da nema komentar na ono što se dešava proslavljenom sportisti.

Kako komentarišu mnogi, to što je droga ušla i u sport, koji se smatra najčistijim delom društva, znak je da je đavo odneo šalu. Na estradi je situacija odavno alarmantna po tom pitanju.

Među raspevanima je sve više konzumenata narkotika, koji više ne mogu bez kokaina, marihuane, heroina. Droga je dostupnija nego ikada. Samo, to nije tema o kojoj se rado javno govori. Jer, prozivanje menadžera, kolega ili vlasnika lokala može zatvoriti mnoga vrata.

Kako nam je nedavno pričao jedan pevač, moleći da mu ne spominjemo ime da ne bi imao problema, nije ni čudo što neki pevači nemaju posla. Jer, prečesto su na tezge dolazili odvaljeni od droge pa gazde nisu znale šta sa njima da rade. Nekada su junaci ovakvih priča bili neposlušni, razbarušeni rokeri. A onda su to postali i folkeri, koji su se nekada samo opijali po kafanama.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Vesti online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track