Vita: Tijana, priznaj da si me izvaćarila - Tijana: stavio si mi ruku na tvoju stvar!
Foto: Prints

SVAĐA U PAROVIMA: Umalo ponovo da dođe do žestokog fajta

Vita: Tijana, priznaj da si me izvaćarila - Tijana: stavio si mi ruku na tvoju stvar!

Stars -
Tarot izjavio da je Ajfonka prešla granicu tokom masiranja, zbog čega je ona pobesnela i najstrašnije ga izvređala

Tijana Ajfon Maksimović i Vita Tarot umalo se nisu potukli u vili „Parova“ u toku žestoke rasprave koju su imali nakon masiranja. Njih dvoje su se posvađali kada je Vita izjavio da je ona prešla granicu prijateljstva i vaćarila ga.Naime, Vitomir Tomić, koji se nedavno vratio u luksuznu vilu iz Zmajevog domaćinstva, iznervirao je Tijanu, koja je bila spremna i na fizički obračun sa njim. Ona je izgubila živce zbog njegovih, kako kaže, laži, pa je najstarijem učesniku „Parova“ žestoko odbrusila i uputila mu brojne uvrede.- Alo, bre! Šta to pričaš, starkeljo?! Hoćeš malo popularnosti preko mog imena, jel‘? Nemoj da lažeš! Istina je da je, dok me je masirao, stavio moju ruku na onu njegovu stvar, ja sam onda počela da vrištim i pobegla sam od njega. Je l‘ tako, Tomo? Potvrdi - vikala je Maksimovićeva, dok je Toma Panters klimnuo glavom i potvrdio njenu priču.Međutim, Tarot se i dalje držao svojih reči i želeo je da dokaže da je on u pravu. Kada se malo stišala situacija u kući, on je išao od ukućana do ukućana i prepričavao kako je bilo. Tijana to više nije želela da komentariše i držala se podalje od Vite.

Sažalila se na sirotinjuZORICA MARKOVIĆ MACINOJ MAMI ENESI POKLONILA NAMEŠTAJZorica Marković pobedila je u jednoj od igara u rijalitiju i kao nagradu je osvojila kožnu garnituru. Pevačica je izjavila da njoj to nije potrebno, pa je nameštaj poklonila Macinoj mami Enesi Hodžić Nurkić. Bosansku starletu pogodile su folkerkine reči i naterale je na suze, pa je neprestano zahvaljivala na pomoći koja joj je neophodna. Zorica se sažalila na Macu jer je smatra dobrom osobom, a prvenstveno ju je pogodila njena tužna životna priča.

OKRENULA MU LEĐA Mimi besna na Zmaja MARŠ U ŠUMU, PA GA DRVEĆU UŠTEKAJMimi Oro se naljutila na Zmaja od Šipova jer je hteo da joj se uvuče u krevet. Ilija Grahovac je predložio da legne između nje i Nataše Šavije i da imaju seks utroje. Mimi je zbog toga pobesnela i svom dojučerašnjem prijatelju okrenula leđa. Ona više za njega neće da čuje, pa je postala jedna od onih koji više ne podržavaju Zmaja.- Ma ne želim da ga vidim! Odvratan je! Pitao je mene i Natašu da li može da dođe u naš krevet da nam ga „ušteka“. Marš u šumu, pa ga tamo drveću uštekaj! Mada, i šuma je za tebe institucija - poručila mu je besna Mimi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track