Najnovije vesti

REKLA PA POREKLA: Dejana odustala od čekanja da joj dečko izađe iz zatvora
Foto: Printskrin/Facebook

Menja životni put

REKLA PA POREKLA: Dejana odustala od čekanja da joj dečko izađe iz zatvora

Stars
Dejana se umorila od čekanja, što je i normalno za jednu mladu devojku punu života, govore ljudi iz manekenkine okoline

Dejana Živković je odlučila da promeni život iz korena - raskida ljubavne i poslovne veze u Srbiji i seli se na duži period u Italiju. Ne želi više da bude u medijima zbog ljubavnog života, već zbog karijere.

 

Manekenka i voditeljka je pre samo mesec dana tvrdila da će biti čedna dok joj je dečko Jovan Vukotić u zatvoru, a sada je odlučila da okrene novi list. Za nekoliko dana putuje u Hrvatsku, a potom se seli u Milano.

 

Iz Dejaninog okruženja kažu da se ohladila od ljubavne veze i da sve ređe posećuje dečka, koji je pola godine u zatvoru u Spužu, a preostalo mu je još toliko da odleži.

 

"Dejana se umorila od čekanja, što je i normalno za jednu mladu devojku punu života", kaže izvor.

 

"Never give up" ... There is no such thing as ending, just a new beginning #DejanaZivkovic amazing work by @milosevic_ivan

 

Posted by Dejana Dea Zivkovic on Wednesday, May 20, 2015

 

 

Dejana nam je potvrdila da je došlo vreme promena za nju i da se vraća na pistu.

 

"Danas snimam poslednju emisiju "Bulevar delikates" jer se ukida prolećna TV šema. Okrećem se manekenstvu i modelingu, prvo u Hrvatskoj, a onda idem u Milano, gde bi trebalo da potpišem vredne ugovore. To mi je trenutno najbitnije", rekla je manekenka.

 

Dejana i Jovan su započeli vezu krajem prošle godine i taman kad su zavoleli, on je otišao u zatvor jer je osuđen za pokušaj ubistva.

 

"To što mu se dogodilo ne želim da komentarišem. Samo hoću da kažem da svakome može da se desi da završi u zatvoru", rekla je manekenka.

 

 

 

Moja ljubav

 

Posted by Dejana Dea Zivkovic on Monday, December 22, 2014

 

 

(Blic)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...