GOLMAN SIGURAN DA JE IZABRAO PRAVU: Stojke se ženi u septembru!
Foto: Damir Dervišagić

Svadbena zvona

GOLMAN SIGURAN DA JE IZABRAO PRAVU: Stojke se ženi u septembru!

Stars -
Vladimir i Valentina se zabavljaju dve godine i dobro funkcionišu. Mnogo se vole, shvataju da su stvoreni jedno za drugo i odlučili su da tu ljubav ozvaniče

Vladimir Stojković rešio je po drugi put da stane na ludi kamen. On i njegova devojka valentina Pupovič izgovoriće sudbonosno da u Beogradu, a svadba je zakazana za septembar. Posle dve godine veze, golman je rešio da se zavetuje na večnu ljubav.

"Vladimir i Valentina se zabavljaju dve godine i dobro funkcionišu. Mnogo se vole, shvataju da su stvoreni jedno za drugo i odlučili su da tu ljubav ozvaniče. On je siguran da je ona žena kakvu je oduvek maštao jer je normalna, dobra, pametna i vredna i definitivno sa njom želi decu.Valentina se odlično slaže sa Stojketovim sinom Lavom. Vladimirovi prijatelji je već oslovljavaju sa snajka i svi su srećni zbog njih. Svadba neće biti velika, a pokušavaju da svaki detalj sakriju od medija. Sredinom septembra će se održati ceremonija, a slavlje će praviti u jednom prestižnom beogradskom hotelju. Stojke je celu organizaciju prepustio svojoj devojci i ne meša se mnogo jer želi da sve bude po njenoj volji. Ona još nije odlučila kakvu će venčanicu obući, ali koliko znam, planira da šije", rekao je izvor blizak paru.

Stojković se nije javljao na telefon kako bi potvrdio ove navode.

Podsetimo, Valentina je inače bila bebisiterka kod uhapšenog narko-dilera Darka Šarića, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track