Kalinić glumi dadilju, Leontina odmara noge
Foto: Kurir Sandra Telefon

Iza kulisa „Pinkovih zvezdica“

Kalinić glumi dadilju, Leontina odmara noge

Stars -
Dok je Milan čuvao sina Vuka, Vukomanovićeva sedela bosonoga

Voditelj Milan Kalinić prošle nedelje je svratio na snimanje „Pinkovih zvezdica“ da uradi najave za specijalnu emisiju o učesnicima oba talent-šoua ružičaste televizije. On je sa sobom poveo troipogodišnjeg sina Vuka. Kalinić je tako priskočio u pomoć svojoj ženi Sandri, koja većinu vremena, zbog njegovih obaveza, čuva njihovu decu.

Pošto mali Vuk voli „Zvezdice“, a tata je baš tamo imao obaveze, on je pošao s njim. Kalinić je u studiju u Šimanovcima sve vreme sina držao uz sebe, a dok je bio pred kamerama, asistenti s Pinka pazili su na dečaka. Kad Milan nije imao obaveze na sceni, sa sinom je zdušno podržavao male kandidate, šalio se s njim i zabavljao ga, a kasnije su se prebacili u bekstejdž, gde je mališan pobrao sve simpatije.

I dok se Kalinić ludo zabavljao sa svojim podmlatkom, članica žirija Leontina mučila je muku s cipelama. Nju su noge zabolele, pa se u pauzama snimanja izula i odmarala noge. Ona nije marila što je studio pun, već je cipele držala pored sebe i relaksirala tabane. Obula se tek kad je nastavljeno snimanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track