(VIDEO) MATEJA VUKAŠINOVIĆ: Imao sam gušenja kad su mi se roditelji razveli, ali sada sam dobro!
Foto: Printskrin

Prošao krizan period

(VIDEO) MATEJA VUKAŠINOVIĆ: Imao sam gušenja kad su mi se roditelji razveli, ali sada sam dobro!

Stars -
Na mestima gde ima mnogo ljudi, bio sam uplašen, zbunjen i jednostavno sam počeo da se gušim, rekao je mladi pevač

Mateja Vukašinović jedan je od takmičara u Pinkovim zvezdicama koji je izazvao veliku pažnju među publikom.

Njega devojčice obožavaju, međutim, imao je nekoliko kriznih perioda, iako ima samo 14 godina.

"Mateja je rođen 01. 01. 2001. godine u 11 sati ujutru i ta jedinica mu se nekako provlači kroz ceo život", smatra njegov otac.

On je takođe rekao da je jedan od najkritičnijih perioda za Mateju bio kada su se njih dvoje razveli. "Kada sam se posvađao sa mlađim bratom Darkom, tada sam saznao da će mi se roditelji razvesti", rekao je Mateja.

Foto printskrin
Foto printskrin

"To je sve uticalo na njega, tada je malo potonuo. Ima odbrambeni organizam koji na neki način razoružava, a to je njegov osmeh", rekao je Matejin otac.

"Sa strane je to izgledalo sve ok", rekla je majka, dok je Mateja rekao da je počeo da se guši jer je mnogo stvari gutao. "Na mestima gde ima mnogo ljudi, bio sam uplašen, zbunjen i jednostavno sam počeo da se gušim", rekao je Mateja.

Foto printskrin
Foto printskrin

"Deca su počela da ga zadirkuju i da ga psuju, ali to nije za javnost", smatra Matejina majka i dodala je da joj je pedagog preporučio da on potraži stručnu pomoć, pa je mladi pevač otišao kod psihijatra.

"Osetila sam da sam kriva što mu nisam kao majka pomogla da prebrodi taj period", rekla je Marija Kostić, majka Vukašinovića.

Foto printskrin
Foto printskrin

Roditelji mladog takmičara su otkrili da teško primaju informacije na društvenim mrežama da neko njihovom miljeniku želi smrt. Kako je Kostić navela, umesto da slave uspehe svog sina, oni odlaze u policiju i prijavljuju takve pretenje.

http://www.youtube.com/watch?v=GdjNJL8XrXk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track