(FOTO) GOLOTINJA O KOJOJ SE PRIČA: Seksi fotke Saške Karan posvađale ukućanke!

Nova svađa u Parovima

(FOTO) GOLOTINJA O KOJOJ SE PRIČA: Seksi fotke Saške Karan posvađale ukućanke!

Stars -
Produkcija je je juče pustila ukućanima golišave fotografije Saške Karan koje su napravile pravu pometnju u vili

Rijaliti šou "Parovi" je od samog početka televizijski program u kome možemo da vidimo pregršt golotinje jer su mlade takmičarke sklone pokazivanju svog tela. Ipak, produkcija je je juče pustila ukućanima golišave fotografije Saške Karan koje su napravile pravu pometnju u vili.

Naime, najpre je Jelena Golubović komentrisala da se Saška Karan oblači kao starleta, na šta joj je pevačica zapretila tužbom. Međutim, produkcija je rešila da zakomplikuje situaciju, pa su svima pokazali Saškine gole fotografije, za koje je ona istakla da je ponosna.

"I ona će da me tuži što sam rekla da je kao starleta, pa ovo je kao reklama za hot line. Još jednom posle ovih slika neka neko kaže da se Maca skida, a pevačica je... ", rekla je Jelena, a onda se nadovezala Ružica Veljković.

"Jelena, ovo nije starleta, ovo je baka. I preterali su sa fotošopom, boja lica joj je drugačija u odnosu na telo", objasnila je Veljkovićeva.

Saška je tvrdila da su ove fotke nastale pre sedam godina, dok Zmaj od Šipova misli da deluje kao da su fotografije stare 15 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track