PAROVI IZBACIVANJE Đusov menadžer, Jovan i Maja napustili rijaliti

Rijaliti

PAROVI IZBACIVANJE Đusov menadžer, Jovan i Maja napustili rijaliti

Stars -
Troje takmičara je napustilo vilu u Zemuni, pa je tako ostalo 21 takmičar za prvo mesto

Veljko Dabetić, Đusov menadžer, napustio je rijaliti šou Parovi. On je dobio najmanje glasova publike. U vili u Zemunu proveo je 17 dana i ukupno je zauzeo 24. mesto. Najviše se dok je boravio u rijalitiju svađao sa Jelenom Golubović i skoro svakodnevno se s njom svađao. Vilu je napustio i Jovan Ivović. Maja Barać je kao treća napustila rijaliti.

Ove nedelje nominovani bili su: Gastoz kog je nominovala publika. Maja Barać, Veljko Dabetić, Haureye Aminata Ejmi, Jovan Ivović Bejin koje je nominovana produkcija, dok su takmičari su nominovali Čiz Angelu.

Najviše negativnih glasova publike dobila je Mimi Oro, a večeras ćemo videti da li se nešto u međuvremenu promenilo.

TOK IZBACIVANJA

02.05 Maja je kao treći takmičar napustila rijaliti šou parovi.

01.36 Produkcija je odlučila da večeras vilu napusti i Jovan. "Ja sam se spakovao i mislim da ću da izađem, imao sam osećaj", rekao je Jovan pre nego što mu je voditeljka saopštila odluku produkcije.

01.27 Nikada se neću pomiriti Gastozom. On je tražio da priznam da je imao seks sa mnom da bi mi dao špricer. Radije bih sa krastavcem nego sa njim. On se oblači kao trandža"; rekla je Maca.

Jelana i Gastoz su kažnjeni izolacijom.

01.13 Zmaj je kažnjen izolacijom na sat vremena jer je napao Velju kojeg je vređao. "Nikoga nisam mrzeo kao tebe, Mrzim te, Šiptare, arnaute", vikao je Zmaj.

01.00 Najmanje glasova dobio je Veljko, Đusov menadžer, dok je Jovan zauzeo pretposlednje mesto. "Niko ne plaće za muljavim smokijem a kada sam ga ja tako zvala, svi su ga pranili", rekla je Maca

00.45 Na četvrtom mestu je Maja. "Hvala i drago mi je poslednja i da čestitam Angeli na ovom uspehu", rekla je Maja.

"Ne znam šta se desilo. Ja sam došao iz Topole i dobro sam se predstavio. Ovo je sad gotovo, sasvim mi je svejedno da li sam poslednji", rekao je Jovan. I Veljko je takođe iznenađen što ima loše rezultate. "Kako god, ja sam ušao bez taktike i pokazao sam se onakav kakav sam", rekao je Veljko.

00.37 Ejmi je na trećem mestu i ima samo 9,9 odsto. "Mislim da su momci glasali za mene. Pošto godinu dana nisam imala momka, nije važno da li je visok, inteligentan, ko hoće da bude sa mnom neka se javi ", Ejmi je otvorila oglas. "Očekujte šou od mene", obećala je Ejmi.

00.27 Gastos je na vrhu tabele i on ima više od 50 odsto glasova. Angela je na drugom mestu. Ne znam ali mi je drago što je narod video ko sam. Narod oseća da nemam prljavštunu na meni", rekla je Anđela. "Vidiš je a ne vidiš je. Priča o svojoj deci, prva ustaje, radi, šije, a Vida je uradio magiju", rekla je Zorica.

00.15 Jovan se žestogo suprotstavio Maci "Tri noći ne menja veš. Ne može da bude devica i k u isto vreme", rekao je Jovan, dok je starleta rekla da je bolje da bude devica nego seljačina. Posle toga je nastala opšta pometnja. Zorica i Saška Karan su branile Jovana i našle su se uvređene što je Maca nazvala

23:15 Emisija "Parovi - Izbacivanje", nastavila je sa emitovanjem. Ukućani komentarišu seriju i nadaju se da će, kako kažu, biti gledana kao i oni.

22:00 ukućani su tražili od produkcije da im puste seriju, što su oni i učinili. Izbacivanje se nastavlja posle ove epizode.

21:18 Tijana Ajfon obećala kako će da napravi spot kada izađe iz rijalitija, ali da će joj Jelena režirati. Voditeljka Zoricu Marković pitala da li bi mogao njen glas da se ispegla.

"Moraćeš malo da ćutiš, ne pričaš tako uvek sigurno. Dobro izgleda Tijana, prošla bi ona", rekla je Zorica.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

21:02 Voditeljka je zapretila ukućanima da bolje budu dobri jer se za stolom sve vidi, pa ako nastave, reći će sve javno.

Jelena se odmah pobunila rekavši:

"Pa hajde, recite. Svi nam nešto prete ovde, reci".

"Sve što imam da kažem, videće se u video prilozima", rekla je Bojana.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

20:20 "Svi kažu da ću ja bii prvo mesto, ali iskreno se nadam da neću. Ove nedelje sam dva puta nominovan i evo me. Kuća mi se smeši, ali tek za dve - tri nedelje. I samo da se zna, Jelena Golubović 3 nedelje nije oprala kosu i zato nosi ovu kapu", rekao je Gastoz što je Jelenu izazvalo da se brani.

"Molim? Šta lažeš! Stavila sam gel, malo sam uvila kosu, nemoj da izmišljaš", rekla je Jelena i skinula kapu kako bi pokazala kosu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track