IZAZVALE OPŠTI RAT: Pljuvačinu starleta iz Parova nastavili ujak Mimi Oro i Macina mama!
Foto: Dragana

Opet zakrvile ukućanke vile u Zemunu

IZAZVALE OPŠTI RAT: Pljuvačinu starleta iz Parova nastavili ujak Mimi Oro i Macina mama!

Stars -
Senada Nurkić i Milica Živanović oplele jedna po drugoj tokom izbacivanja iz rijalitija „Parovi“, a nisu štedele ružne reči ni za članove porodice

Rivalstvo koje u „Parovima“ vlada između Mace Diskrecije i Mimi Oro ne jenjava, pa njihove svađe postaju sve žustrije kako se bliži finale ovog rijalitija.Tako Senada Nurkić i Milica Živanović nisu birale reči ni kad su tokom izbacivanja jedna drugoj u lice sasule niz uvreda, a sve je počelo tako što je bosanska starleta u raspravu uplela i mamu svoje suparnice.Provokacije- Šteta što te majka nije dobro vaspitala, nego te je učila da širiš noge! A što te tvoja majkica nije još zvala - provocirala je Maca, što je iznerviralo starletu iz Jagodine, pa joj je na to odbrusila:

- K..vetino raspala! Prodaješ se za 15 evra!

Ali Senada nije prestajala da je izaziva:- Ja sam se rodila s talentom i pevam od 12. godine. Ne odlazim u hotele da mi plaćaju za seks, već to radim iz zadovoljstva. Dvolična si!
Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Njene zajedljive reči povukle su Milici živac, pa je počela da sikće:- Krivo mi je što me je izvređala i mnogo laže i glumi. Krivo mi je što mi je uzela mamu u usta. Ona je izjavila da bi htela mene da upozna i da bude kao Mimi Oro... Nikada nećeš biti Mimi Oro!

Pokušali smo da stupimo u kontakt s majkom Mimi Oro, ali pošto ona nije bila dostupna, dobili smo Miličinog ujaka Miodraga Miću Markovića.Koja je gora- Maca je sigurno mislila na svoju majku, a ne na moju sestru. Pa ona se na sva usta hvali da je bila s mnogim muškarcima, kakva je to diskrecija?! Ta mala hoda po ivici žileta i sama će se omaknuti. Nju boli što joj majka nije priuštila bolji život, a ni oca ne zna. Ona lupa i zna samo šta je smoki - ogorčeno kaže Marković.S druge strane, Macina majka Enesa Nurkić uzvratila je na prozivke koje je Mimi Oro uputila njenoj ćerki:- Ta žena se prodaje za deset evra. Ja sam čula da se Mimi bavi prostitucijom. Nema smisla da vređa moju ćerku kad ima svoju biografiju. Moja Maca ne radi po hotelima kao Mimi, ona ima dokaz da je pevala po luksuznim diskotekama. Tražiću ćerki da je tuži kad izađe. Mimi nema argumente i napada je da bi sebe oprala - poručuje Enesa.

Govor mržnjeZMAJ UVREDIO VELIMIRA NA NACIONALNOJ OSNOVIVređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi je strogo zabranjeno u rijalitijima, ali toga se, po svemu sudeći, Zmaj od Šipova ne pridržava. Naime, pevač Velimir Miranović iz Crne Gore optužio ga je da je uvredio njegov narod kad mu je uputio sledeće reči:- Ti si loš čovek. Ti si Albanac i Šiptar!Svađu je prekinula voditeljka, koja je najpre Miranoviću skrenula pažnju da on ne predstavlja svoju zemlju već sebe, a zatim Iliju Grahovca poslala u izolaciju na sat vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track