EVO KAKO JE SEVERINA BANULA KEBI U KUĆU: Plašio sam se da je muško...
Foto: Printskrin

Prvi susret sa snajkom

EVO KAKO JE SEVERINA BANULA KEBI U KUĆU: Plašio sam se da je muško...

Stars -
Bio bih neiskren kada bih rekao da se nisam šokirao, rekao je pevač

Dragan Kojić Keba izjavio je da je Severina možda trudna, a kada se javila pevaču na telefon, rekla mu je "Deda Keba".

Pevač je pričao o Severininom i Igorovom odnosu i kako je pevačica došla prvi put kod njih u kuću.

"Moj Igor i ja smo imali otvoren odnos što se tiče emocija... On me uveri da se dobro oseća.. Ima tu mnogo anegdota. Bio sam u Zagrebu u jednom klubu. I pazi, moj Igor sa drugarima, ja se začudim otkud on na mom nastupu.. Sledeći put, on kaže da je opet u Zagrebu. Kaže, imam devojku... Pa šta radi, pitam ga. On kaže "Igra u folkloru..." Ja se šokiram. Vidimo se ko kuće sledeći put.. ništa. Ja ga opet zovem, on opet u Zagrebu, pitam ga šta ćeš tamo, je l' devojka i dalje igra u folkloru, šta igra? Hajde ne zezaj..."

"Saznaćeš", rekao je Igor...

"Mislim da sam stavio neku masku na lice, crvena je maska bila. Zaboravio sam kad treba da sleti... Rekao mi je doći ću sa devojkom, pripremi se. Šta ima da se pripremam, devojka je. Ako je muško da se pripremim... Šalim se. I sad na vrata ulazi Igori i ulazi Severina. Ja sam gledam preko ramena. Igo, zar ti meni skrivenu kameru? On se smejao... Dobro došli, izvolite...", pričao je Keba.

"Šta to može mene da iznenadi prijatno i neprijatno... Imam dovoljno iskustva i godina. Izbor mog sina je izbor njegovog srca. On ima moj blagoslov. Baš se iskreno vole, a sve drugo je u Božjim rukama, morate za sve njih da pitate. Uverio sam se, da je prava ljubav u pitanju. Severina je divan čovek i umetnik i osoba", objasnio je Igorov otac...

Stavio je čašu vode i šećer, Keba je skuvao kafu i doneo limun, a Seve se zapitala zašto limun... Keba je objasnio da je to protiv glavobolje.

"Bio bih neiskren kada bih rekao da se nisam šokirao. Igor ima narav koja je perfektna i besprekorna... Njega ne možeš da ne voliš. On je sad sigurno pocrveneo."

Keba se pravdao zašto je imao masku na licu. Igor je pozvao Ognjena preko telefona

"Poslom sam u Sarajevu nešto...", rekao je Igor, a Ognjen se šalio da li igra folkrlor. Igor se šalio sa Kebom, rekao mu je da je prvi čovek iz Loznice koji je gostovao iz Amidži šouu. "I prva šiška ti nije dobra", našalio se.

"Dobro veče, deda", rekla je Severina. "Moram ti reći, najzgodniji si. Moram da te pitam, gde si stavio ono kinder jaje", upitala je Seve, a on je rekao, "Pa pojeo sam".

"Šokiran sam, rekla mi je dida", rekao je Keba zajapuren. Nataša i Igor kad su bili mali, prvi poklon je bio kinder jaje, i nikad se nisu obradovali kao tada. Ne znam šta je Seve mislila", rekao je Keba, a on je rekao da moraju njih sve da pitaju.

http://www.youtube.com/watch?v=Rhoio8u_CPA
Foto Instagram
Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track