KAŽNJENA IZOLACIJOM: Saška pljunula Jelenu! Igor raskrinkan, ima devojku napolju!

Haosi u Parovima

KAŽNJENA IZOLACIJOM: Saška pljunula Jelenu! Igor raskrinkan, ima devojku napolju!

Stars -
Saški Karan su popustili živci zbog prozivki koje je na njen i račun njene ćerke uputila Jelena Golubović, pa joj je prišla i pljunula je

U emisiji "Upoznavanje parova" pomenuta je teorija da je zapravo Nenad Marinković Gastoz zaljubljen u Macu Diskreciju i da je zato on napada.

Međutim, i Nenad i Maca su rekli da ne postoji šansa da se njih dvoje pomire.

Intigantnu informaciju je otkrila Jelena Golubović. Ona je navela da je saznala od prijatelja da Velimir vara ženu i da joj nije veran kako se predstavlja u rijalitiju. Novi biser u rijalitiju "Parovi" večeras je upisao Velja. Na pominjanje toga da mladi pevači, koji pevaju u kafani kod Zorice Marković, spavaju sa gazdaricom, on je rekao da je to neistina i potom naveo: "To su sve mladi, anonimni i poznati ljudi..."

Gastoz je i večeras pevao svoju pesmu "Špricer". Voditeljka Bojana Ristivojević da učesnici "Parova" mogu da vide ovo alkoholno piće samo u pesmi jer su preterali i više alkohol neće dobiti.

Toma prozvao Gastoza!

Toma Panters i Gastoz su se i večeras posvađali, a Toma je Nenada nazvao muškom Tijanom jer kada nešto priča, priča pet minuta, a ništa ne kaže.

Saška pljunula Jelenu!

Novi incident se desio večeras u "Parovima". Naime, Saški Karan su popustili živci zbog prozivki koje je na njen i račun njene ćerke uputila Jelena Golubović, pa joj je prišla i pljunula je. Zbog ovoga, Saška je kažnjena izolacijom i novčanom kaznom u iznosu od 300 evra.

Igor raskrinkan?

Večeras je pomenuto u rijalitiju "Parovi" da je Igor Kostić zapravo i dalje u vezi sa svojom devojkom Marinom i da sve što radi sa Jasnom u vili je zapravo gluma i da to radi za marketing. Zbog ove optužbe, Igor se unervozio i branio se da to nije istina.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track