BIVŠA POŽGAJEVA PRIJATELJICA: Pretili su mi Dačićem! Neće da mi vrate 23.000
Foto: Parovi. Net

Mračne tajne rijaliti-zvezda Ozbiljne optužbe na račun porodice političara iz „Parova“

BIVŠA POŽGAJEVA PRIJATELJICA: Pretili su mi Dačićem! Neće da mi vrate 23.000

Stars -
Bivša prijateljica Aleksandrovih roditelja otkriva da su pokušali da je zaplaše pošto je podnela tužbu protiv njih jer izbegavaju da joj vrate novac koji im je pozajmila

Bivša prijateljica porodice Aleksandra Požgaja iz Šapca koja je, zbog svoje bezbednosti, insistirala na anonimnosti otkriva da su joj njegovi roditelji pretili Ivicom Dačićem. Naime, oni su pokušali da je zaplaše ministrom spoljnih poslova jer ih je tužila pošto joj godinama ne vraćaju dug od 23.000 €, koliko su pozajmili od nje za političarevo školovanje.Ona je rešila da presavije tabak jer ne zna drugi način da povrati svoj novac.- S Požgajevima sam bila kućni prijatelj 20 godina. Novac sam prvo pozajmila Aleksandrovoj majci, a posle toga i njegovom tati. I to više puta. Uzeli su od mene 30.000 evra, a vratili su mi samo 7.000. Kad sam pre dve godine počela da tražim svoje pare, zahladneli su nam odnosi. Imala sam mnogo neprijatnih situacija zbog toga. Rekli su mi da ćemo se videti na sudu i da novac nikad neće vratiti. Poslušala sam ih i podnela tužbu protiv njih. Jedina stvar koja meni može da napravi problem jeste to što nismo potpisali priznanice. Nije bilo ni potrebe jer sam ih smatrala prijateljima, a ne prevarantima. Poslednji put kad sam bila kod njih, njegovi roditelji su mi rekli da im je sin na položaju, da iza njega stoji Ivica Dačić i da ne pokušavam ništa da radim. Ako gledam njihovo ponašanje, ne očekujem da mi vrati novac - otkriva žena iz Šapca.Ona naglašava da su Požgajevi lagali da imaju silne automobile i placeve na prodaju i da će novac od prodaje proslediti na njen račun.- Aleksandrov otac mi je vraćao nešto malo novca nekoliko puta. Išla sam im u kuću, u početku su obećavali da će prodati neke automobile i plac, pa će mi vratiti dug. To je trajalo nekoliko meseci i kad sam ja našla kupca za to, oni nisu imali papire. Sve su slagali. Odlagali su, lagali, muljali, ma šta sve nisu činili da mi zamažu oči. S Aleksandrom o dugu nisam pričala, ali on to zna. Užasno se osećam - rekla je nekadašnja prijateljica učesnika „Parova“.Požgajevi su inače dužni još nekim ljudima iz Šapca, koji su takođe podneli tužbu protiv njih. Pokušali smo ponovo da stupimo u kontakt s njima, ali ih nismo našli kod kuće.

U strahuPRETE I MOJOJ DECINakon što je ekipa Kurir Starsa bila u poseti Šapcu, bivša Požgajeva prijateljica sutradan je dobila telefonske pretnje s nepoznatog broja, u kojima joj je, između ostalog, rečeno da drži jezik za zubima i da ništa ne pokušava ako želi da sačuva svoju decu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja