ONI NISU PROŠLI U FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Takmičenje napustili Ismail i Miodrag!

Još malo pa kraj

ONI NISU PROŠLI U FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Takmičenje napustili Ismail i Miodrag!

Stars -
Publika je odlučila da su ova dva kandidata imala najmanje šanse da postanu Pinkove zvezdice

U finalu Pinkovih zvezdica neće pevati Ismail Delija i Miodrag jer su odlukom glasova publike morali da napuste šou.

Šesnaest "Pinkovih zvezdica" ove večeri pevalo je uživo, a publika je dala svoj glas.

Sledećeg petka, u finalu će pevati 14 takmičara.

Tok emisije:

01.39 Prvi takmičar koji je ispao je: Ismail Delija i Miodrag!

01.15 Revijalni deo je gotov i linije su zatovrene. Prvi presek je napravljen.

23.52 Počinje revijalni deo emisije:

Mateja peva pesmu "Nedostaješ"... a pridružila mu se Valentina Mec. Svi su počeli da pevaju zajedno. Zatim je na scenu stupio Ismail Delija sa pesmom "Zaspao bih sada ja"..a onda i Jovan Aleksić sa pesmom "Show must go on".

23.50 Prvi presek kada bude napravljen, dva takmičara napuštaju takmičenje.

23.31 Poslednja peva Marija Serdar. Ona peva pesmu Jelene Tomašević "Oro".

"Tvoja interpretacija Jutra je neštio najemotivnije što sam ja doživela, a večeras je stvarno bilo sve bajkovito", rekla je Jelena."Uživao sam kao i uvek. Sviđa mi se tvoja doslednost. Umeš da zablistaš na domaćim stvarima. Ne mogu reći da si me iznenadila", rekao je Milan."Bila si spektakularna, kao i uvek", rekla je Goca, a Hari se složio.

"Dva najjača momenta kada sam ja zaplakala je kad je Marija pevala u prvom krugu i kad je Lena peva Ako je vredelo išta. Marija zna zbog čega je tu na sceni", smatra Leontina.

23.21 Mateja Vukašinović nastupa pretposlednji. On peva pesmu Sergeja Ćetkovića "Pogledi u tami"

"Celokupni utisak je bio kao da sam ja bio gledalac koji je gledao šou, ali ja sam se opustio. Ovo nije bilo tvoje najbolje izdanje, ali bilo je potpuno kompletno", rekao je Milan."Ja ga slikam i snimam sve vreme. On ima kompletnu ličnost. Ono što mi se dopalo je da se totalno razlikovalo od Sergejeve interpretacije. Samo nastavi i imamo svetsku zvezdu", rekla je Leontina."Ti imaš ono što svaka svetska zvezda ima, a to je da te devojke vole", rekao je Hari uz osmeh."Gledam ga samo i mislim se, napuniće i 16 i 17 doina, pa ove devojke će da pocrkaju za njim. Ali, nema veze, strava je bilo i pevanje, svaka čast", smatra Goca.Jelena je rekla da je Mateja novi Elvis Prisli. "Liči i na Brendona iz Beverli Hilsa. Ti si šmeker".

23.10 Irina Arsenijević peva pesmu Peva pesmu "I love you baby".

"Ona je tako radosna i zrači pozitivnom energijom.. Nekada je to emotivno izdanje, nekada teatralno i mi ti se svi divimo zbog toga što nosiš u sebi", rekao je Milan."Uvek si nam pokazivala taj sjajni glas. Ti si posebna i drugačija", smatra Jelena."Predivne su sve ove devojčice. Osećam se kao da sam im kao da sam im ja teksta. Vrlo sam ponosna na tebe", objasnila je Goca."Hari kaže da je bila veoma specifična večeras. Svaki put do sada, zablistala si", rekao je Hari, a Leontina je rekla da se njoj sve vidi na izrazu lica. Sve je na visokom nivou i kao da ima neko dostojanstvo koje nosi.

22.47 Lena Stamenković nastupa 13. po redu. Peva pesmu "Kopriva" koju izvodi Al Dino.

"Od prvog danas i fantastična. Ponašaš se kao rpava zvezda, imaš tu emociju fantastičnu. Dala si ovoj pesmi nešto novo", rekla je Goca.Milan je rekao da je ceo nastup bio umetnički. "Lena, ovaj put si želela da budeš malo emotivna jer si u prethodnim emisijama bila i teatralna i pravila šou.. Voliš da praviš uloge i scena je za tebe", objasnio je Milan."Devojčice zlatna. Kad si izašla tako bosa.. tako si mala, preslatka i svaki put budiš takvu emociju kod nas. Ovo je zaista teško, iz muškog tonaliteta, za oktavu više", kazala je Jelena."Večeras si pokazala da sve možeš. Nešto što niko nema, tvoje telo tako prati tvoje pevanje", rekao je Hari.Leontina je rekla da je Lena na probi jedna osoba, a na koncertu je druga. "Ja tako malo otkačim", rekla je Lena i to je tačno to. Ovde je pokazala jednu zrelost. Malo me je naterala da je gledam drugačijim očima", objasnila je Leontina.

22.32 Dvanaesti takmičar je Nikola Milenković. On peva pesmu "Nije ljubav stvar".

"Ti si jedan prebožanstven dečak. Ovako se to radi", smatra Goca. Hari je rekao da Nikola ima divan glas, boju, tehniku...

"On je neverovatan. Bio je kao feniks. Izrastao je u pevačku veličinu. Ja čujem jednu emociju zaista, i malo ko može ovaku emociju da iznese", rekla je Leontina.

"Kad je krenula retrospektiva, Leontina je rekla ko je ovaj neubedljivi. Ti si u jednom momentu eksplodirao. Dosta ljudi je pevalo ovu pesmu", kazao je Milan, a Jelena je rekla da je Nidža legenda.

22.23 Isidora Mitić je jedanaesta. Ona peva pesmu Zdravka Čolića "Loše vino".

"Kako bi moji rekli "Šta jedu ova deca". Jedan čaroban štapić zalutao je u njen glas i napravio bravuru za celu pesmu", rekla je Leontina.

"Zanemeo sam. Navikli smo to od tebe...", rekao je Hari.

"Duboki naklon prema tebi, prema tvom talentu", rekla je Goca, a Milan je dodao da je Isidora velemajstor. Jelena nije znala šta više njoj da kaže. "Imala si veoma jedan virtouzni ukras. Svaka ti čast".

22.14 Deseti peva Jovan Aleksić. On peva pesmu "Adio" koju je Knez pevao na ovogodišnjem takmičenju na Evrosongu.

"Mogli da razmisle da pošalju Jovana na sledeću Evroviziju. Ako ovo gledaju, molim vas, pošaljite ga. On će ubrzo napuniti tih 16 godina, može da se sprema. Ovo je bilo fantastično", rekla je GOca."Mi na nedeljnom nivou imamo jedan evrovizijski nastup. Svaka čast", rekao je Milan, a Leontina je rekla da je on u svakom šouu doneo šou. Pokazao je neverovatnu energiju. Lepota, energija, sve", rekla je Leontina."Nadam se da ćeš pobediti", rekao je Hari.Jelena je rekla da je sve bilo u njegovom stilu, moćno, snažno, energično. Knez i Željko mogu da budu ponosni na tebe.

22.04 Deveti takmičar koji nastupa je David Radosavljević. On peva pesmu Dina Merlina "Nedostaješ"

"Goca nam plače", rekao je Milan i dodao da mu je ovo bilo "Ćao". "Meni je ovo bilo prelepo. Ovo je sve bilo savršeno. Šaljem ti srce".

"To su emocije toliko duboke da je to prosto neverovatno da je u ovom malom detetu. Bože, to je prosto neverovatno. Da li ti znaš koliko si neverovatno", rekla je Goca.

"Ti si jedno srce. David zvani krik, jecaj, ti mene činiš privilegovanom što te slušam ovde", rekla je Jelena.

David je rekao da mu je bilo malo teže jer je bilo malo treme..

"Stvarno ne znam šta da kažem. Prvi put da vidim da neko otpeva bolje pesmu od Dina. Tu emociju samo on ima, a tu emociju si prevazišao...", rekao je Hari.

"Prva i jedina reč koja opisuje ono što smo videli ovde - savršenstvo. Ovo je toliko potresno bilo, svaka čast", rekla je Leontina.

21.50 Valentina Mec je osma. Peva pesmu Tine Tarner "Simply the best"

"Toliko si dobra u ovome..Uvek sam se bojala kad neko peva Tinu Tarner, ali ti si ovako odradila maksimalno", rekla je Leontina, a Hari je dodao da Valentina više ne izgleda kao devojčica, nego kao devojka.Goca je rekla da je srećna jer je Valentina jedna fenomenalna devojčica. "Ko ne čuje kako si nas ti oduševila, ja mu izjavljujem saučešće, jer je gluv kao top", rekla je Goca.

Milan je sve hteo da kaže sve isto kao Goca. "Lično bih imao veću tremu kada publika glasa, nego kad mi glasamo. Valjda je vama u glavi da ste završili ono što smo mi uradili i sad ste opušteni", rekao je Milan."Imaš pozdrave svojih fanova, i oni su iz sveta mode. Rekli su "Hajde što je lea, ali što peva"... Izvrsna si bila", smatra Jelena.

21.40 Sedmi peva Trajče Georgijev. Peva pesmu Džejmsa Artura "Impossible".

"Više puta sam mu rekla da mislim da je muzikalan, talentovan.. bez obzira što ti je grlo suvo i vruće ti je... Ti si gospodin čovek i unosiš nešto gospodstveno", rekla je Jelena."Ja mnogo volim tvoj glas i tvoje pevanje, kad god izađeš tu ima neka tenzija i trema. U nekoj maloj dozi nesigurnosti, ja uvek navijam za tebe", poručio je Milan."Bio si sjajan, volim te puno", rekla je Goca. "Meni si bio uvek jedan od najboljeg. U tom savršenstvu, nešto mi je falilo, a to je ono na kraju. Stalno mi se sviđa kod tebe je jedna čudna dobrota koja izlazi iz tebe. Kao neki anđeo", rekao je Hari.Leontina je rekla da kada bi se birao najlepši osmeh Pinkovih zvezdica, to bi bio Trajčetov. "Toliko je šarmantan.. Kao svetska zvezda. Malo je reći da je on muzikalan. Njemu je duša u muzici. Prvo ima mesa. I refrenu je pustio glas i to mi se mnogo svidelo", rekla je Leontina.

21.30 Igor Lazarević nastupa šesti po redu. On peva pesmu "Is this love"

"Igore, ti si stvarno ljubimac ovih devojčica. Imam utisak da gledam neki film o Bitlsima. Divan izbor pesme. Toliko smo ponosni na tebe svi ovde", rekla je Goca. "Odličan ti je bodigard, brat blizanac", rekla je Leontina i pitala ga da li je bio na ispitu iz teorije muzike. "Jesam, bilo je odlično, položio sam"."Bio si fenomenalan, imala sam utisak kao da sam na MTV. Izbor pesme je odličan. Izrastao si u prelepog dečaka. I večeras si bio na ivici, ali ti možeš da ga kontrolišeš i to je sjajno", rekla je Jelena Toašević."Mislim da bi trebalod a budeš ponosan, u odnosu na onaj prvi nastup, mislim da bi trebalo da budeš ponosan", objasnio mu je Milan.Hari je rekao da je Igor prava zvezda i da ima pravi Božji dar.

21.20 Pavle Vasiljević nastupa peti. On peva pesmu Đuze Stojiljkovića "Ljubav i moda"

"Ovaj šou program postoji zbog tebe. Ti si prava zvezdica, najsjajnija od svih", rekla je Leontina i poručila Danijelu da li je moguće da postoji neverovatno nešto kao što je Pavle.

"Ipak ne možemo da ne uračunamo tvoje godine. Neverovatno je da neko ovako peva. Trebalo bi samo to uobličiti. Verujem da ćeš ti to iskoristiti. Mislim da bi trebalo da snimiš nešto", smatra Hari.

Goca je rekla da je Pavlov nastup bio famozan. "Stalno razmišljam da li se na audicijama pojavljuju ovakva deca. Pavle mi daje nadu", rekla je Goca i dodala da je Pavle presladak.

"Pavle nije pevač, on je jedan magnetičan dečak. Magičan je i šta god da uradi, on će osvojiti naša srca i to je ključno", rekao je Milan, a Jelena je dodala da je veoma muzikalan i da skoro nije čula tako fenomenalno dete.

21.01 Četvrta peva Milica Ilić. Ona peva pesmu Zaz "Je veux"

"Ja sam za sada stvarno najviše uživao u tvom nastupu. Energija je takva vladala tu. Ti proizvodiš te fenomenalne zvuke", rekao je Milan."Stiče se utisak da si zrela pevačica. Tako dobro kontrolišeš svoj glas. Svaka ti čast", rekla je Jelena.Goca je rekla da je sve podsetila na to kako se provela u Parizu prošlog vikenda. "Želim još jednom da se zahvalim i pozdravim devojčice koje su igrale oko tebe", rekla je Goca."Izgleda da smo stvarno uradili dobar posao. Ja se bavim drugom muzikom. Ono što ti imaš u sebi, ja sam se stalno borio da imam kulturiška varijantu, a ti to imaš da se ja ježim", smatra Hari. Leontina kaže da joj se dopalo što Milica nije dopustila da se utiče na nju od početka do danas. Ostala je ona ista sa početka sa svojim izrazom na licu. Milica je ostala Milica.

20.42 Ismail Delija nastupa treći po redu. Peva Tošetovu pesmu "Brani je od zla".

"Ovo je bio tvoj najbolji nastup", rekao je Hari i dodao da mu je je sada mnogo lakše da funkcionišu. Ko god ti bude govorio da mu tvoja nazalnost smeta, lagaće, jer se meni mnogo sviđa tvoj način pevanja. Možda je bilo boljih na drugi način,ali ovde si spektakularan", rekao je Hari."Izašao si kao predstavnik ne Evroviziji. Čini mi se da si baš bio opušten. Nisi imao tremu, nisi bio stisnut. Najviše si mi se svideo u improvizaciji", kazala je Leontina.Goca smatra da Ismail ima sirovost u glasu koju ostali takmičari nemaju. "Ovo sad što smo čuli, bilo je za 150 stepenika bolje od svega ostalog", čestitala mu je GocaMIlan kaže da je Ismail veoma ozbiljan i da je svemu pristupio zrelo i to mu se veoma dopada."Mi možemo da poredimo ovaj nastup sa tvojim prvim nastupima jer se baš vidi napredak. Ti kad izađeš - dobro dete", rekla je Jelena.

20.33 Miodrag Đokić nastupa drugi po redu. On peva pesmu Tošeta Proeskog "Nesanica".

"Imao sam malo tremu", rekao je Miodrag, ali Jelena Tomašević mu je rekla da se to nije videlo. "Doneo si divnu energiju u studio. Zaista si poseban", rekla je."Konačno si pokazao da možeš i ovo da pevaš, ovu vrstu muzike. Jako mi se dopada kako si ovo doneo", smatra Milan.Goca je rekla da je Đokić veoma lepo napredovao. "Bravo, ovo je bilo sjajno"."Ja ću večeras i do kraja takmičenja pričati opisne stvari za sve. Ova interpretacija je bila fantastična. Ti si dirnuo mnoge stvari, prošao kroz mnoge epohe. U svakom izboru pesme ti mene dirneš", rekao je Hari.

"Moram prvo stajling da pohvalim jer je odrastao. Ti si jedan od onih kandidata koje jedva čekamo da vidimo u nekom velikom šouu. Vladaš scenom i glasom i dominantan si", kazala je Leontina.

20.25 Dunja Jeličić nastupa prva. Ona peva pesmu "Trouble with my baby" Palome Feit.

"Sada si baš bila rasterećena. Valjda jer ne zavisi od nas ništa. Ova devojica nikada nije imala tremu. Svaki put je bila fenomenalna", rekla je Goca.

"Ti si sigurno jedna od najkreativnijih u ovom šou programu. Imaš najširi dijapazon pesama, najmoderniji fazon. Totalno si za 21. vek", smatra Hari, a Leontina je dodala da je ponosna na Dunju kako se pokazala tokom celog takmičenja. "Ona je jedan šoumejker, šoumaster. Sve je kod nje opušteno i rasterećeno", objasnila je Leontina.

Jelena Tomašević rekla je da ju je Dunja odvela u fenomenalni rnb-soul klub. Milan smatra da je Dunja šarmantna, svoja, prirodna i da je to njena velika prednost.

20.16 Šesnaest kandidata večeras peva po jednu pesmu, a publika odlučuje koje dve zvezdice napuštaju takmičenje.

"Jedva čekam finale. Brzo ćemo opet imati nove kandidate. Želim im puno sreće. Svako od njih pojedinačno je zaslužio da se nađe u finalu", rekla je Goca Tržan.

"Izabrali smo najbolje. Publika najbolje zna ko je ovde zvezda a ko zvezdica", smatra Hari.

"Spremna sam za glasanje, imam čak dva telefona", rekla je Leontina i dodala pevačica da jedva čeka da počnu da pevaju svi.

Jelena Tomašević dobila je komplimente za izgled. "Ovo veče je posebno".

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja