PINKOVE ZVEZDICE: Mali David se rasplakao zbog ispadanja drugara

Završeno prvo polufinalno veče

PINKOVE ZVEZDICE: Mali David se rasplakao zbog ispadanja drugara

Stars -
Takmičara iz Laktaša jedva uspeli da smire nakon što je saopštena vest da šou napuštaju dva kandidata s kojima se družio - Ismail Delija i Miodrag Đokić

Glasovima publike od finala u šou-programu „Pinkove zvezdice“ oprostili su se Ismail Delija iz Nikšića i Miodrag Đokić iz Niša.Njihova eliminacija najviše je pogodila Davida Radosavljevića, koga nisu mogli da smire iza scene nakon saopštenja rezultata.

Desetogodišnjak iz Laktaša neutešno je plakao zato što su ispali njegovi drugari, a jedva je uspela malo da ga uteši njegova majka.- Zadovoljan sam svojim učešćem i hvala Pinku na pruženoj šansi. Zahvalan sam na pomoći mojoj porodici, mom sugrađaninu Brani Mićunoviću i Crnogorskoj kulturnoj mreži. Teže od eliminacije su mi pale suze mog drugara Davida, koji se rasplakao - kaže za Kurir Ismail, koga je žiri, kao i Miodraga, pohvalio da je imao najbolji nastup u takmičenju. Nažalost, gledaoci su bili nemilosrdni i nisu poslali dovoljno SMS poruka da bi oni prošli u drugo polufinale.

Sledećeg petka za plasman u veliko finale, pored Davida Radosavljevića, boriće se i Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Marija Serdar, Pavle Vasiljević, Dunja Jeličić, Nikola Milenković, Trajče Georgiev, Milica Ilić, Jovan Aleksić, Lena Stamenković, Isidora Mitić, Igor Lazarević i Valentina Mec.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track