GRAND UZVRATIO: Evo SMS poruke koju je Zorica poslala Saši Popoviću

Na uvid svima

GRAND UZVRATIO: Evo SMS poruke koju je Zorica poslala Saši Popoviću

Stars -
Pevačica se na društvenim mrežama oglasila i objavila zašto je napustila takmičenje, što je izazvalo Grand produkciju da kaže svoju stranu priče, čak i na uvid da sms poruku

Nakon što se otvorenim pismom javnosti obratila Zorica Brunclik, oglasila se i PR služba Grand produkcije.

Ona je čak i dostavila SMS poruku koju je Zorica poslala direktoru Granda, Saši Popoviću.

Iz Grand produkcije su odlučili da otkriju svoju stranu priče:

"Pokušaj Zorice Brunclik da omalovaži takmičenje u kome je i sama učestvivala i koje više od decenije ima besprekornu reputaciju, biće jasnije nakon što se pročita kompletna SMS poruka, koju je Brunclikova pre nekoliko dana poslala direktoru Grand produkcije Saši Popoviću, a koja je u potpunoj suprotnosti od onoga što javno navodi kao razloge svog odlaska. Po principu ako koza laže, ne laže rog, evo poruke koju možete imati na i na uvid, a koju je Zorica Brunclik polala Saši Popoviću", rekla je PR služba a onda i dostavila poruku koju potpisuju Zorica i njen muž Kemiš.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"E sad je ovo naša odluka ...i nadam se da ćeš nas razumeti i da se između nas ništa neće promeniti (ako ti to hoćes-naravno). Od ovog trenutka Zorica nije više član žirija do god si na TV Prva... I sve što treba za Grand televiziju i za tebe lično mi smo tu 24h ... I hvala za sve što si lično uradio za nas... Volimo te i poštujemo. Tvoji Zorica i Kemiš".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track