JELENA GOLUBOVIĆ NALJUTILA CELU NACIJU: Decu bez roditelja nazvala kopilad!
Foto: Printskrin/TV Happy

Parovi

JELENA GOLUBOVIĆ NALJUTILA CELU NACIJU: Decu bez roditelja nazvala kopilad!

Stars -
Kada su u „Parovima“ krenuli da se svađaju i provociraju Golubovićevu da joj je vreme da se uda i rodi decu, ona je bez parodna izgovorila rečenicu od koje je trebalo sama sebe da se postidi

Jelena Golubović šokirala je celu naciju bezobraznom, sramnom i uvredljivom porukom upućenoj deci bez roditelja - nazvavši ih kopilad!

Naime, kada su u „Parovima“ krenuli da se svađaju i provociraju Golubovićevu da joj je vreme da se uda i rodi decu, ona je bez parodna izgovorila rečenicu od koje je trebalo sama sebe da se postidi.

"Ja ako se ne budem udala za čoveka kog volim i ne rodim njemu dete, ja ću usvojiti neko kopile", rekla je Jelena. Voditelj Miomir Marić, koji se nalazio u vili tog momenta, takođe je bio zgrožen rečima koje je glumica izgovorila, ali je ostao uzdržan.

Golubovićeva je pokušavala da se i dalje osmehuje, što je još više povredilo i naljutilo takmičare koji su bili u vili. Dok je većina vikala, zbog onog šta je čula iz Jeleninih usta, Zmaj od Šipova bio je taj koji je svojom ponudom pokušao da ublaži njen sraman rečnik. Kleknuo je ispred nje i pitao je da se uda za njega.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja