(FOTO) SAŠA POPOVIĆ NE STAJE: Priložio dokaz da Zorica i Kemiš ne govore pravu istinu!
Foto: Kadić, Jevtić

Revoltiran direktor

(FOTO) SAŠA POPOVIĆ NE STAJE: Priložio dokaz da Zorica i Kemiš ne govore pravu istinu!

Stars -
Ona ima svoje objašnjenje, on svoje dokaze, ali ovaj estradni rat se ne privodi kraju

Zorica Brunclik i Saša Popović su prekinuli saradnju u "Zvezdama Granda" što je pevačica svojim fanovima objasnila otvorenim pismom na društvenim mrežama.

Njena reakcija je revoltirala čelnike Granda koji su pismenim putem odreagovali i objasnili da nije sve tako, te da je Zorica u ime nje i Kemiša direktoru Granda poslala poruku u kojoj ne pominje nikakvo omalovažavanje takmičenja i produkcije.

Međutim, dešava se preokret. Kemiš otkriva da tu poruku nije poslala Zorica jer ona, kako on kaže, nema mobilni i ne zna da kuca poruku.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

I ta reakcija je iznervirala produkciju Granda, pa su odlučili da prilože dokaze i pokažu javnosti fotografiju poruke koju su primili od Zorice, tačnije Kemiša.

"Poruka sa telefona Saše Popovića za koju Kemiš i Zorica tvrde da ne postoji i da je nikada nisu poslali direktoru Grand produkcije. Iz poruke se jasno vidi da je Zorica Brunclik žiri napustila iz čistog hira, a nikako iz razloga koje je javno navela", poručili su iz press službe Grand produkcije i priložila fotografiju.

Foto: Press služba Grand produkcije
Foto: Press služba Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track