ŠOK U PAROVIMA: Toma prstom zadovoljio Atinu a Zmaj onanisao!
Foto: Dragan Kadić, Damir De

Markovićeva imala akciju i sa starom gardom

ŠOK U PAROVIMA: Toma prstom zadovoljio Atinu a Zmaj onanisao!

Stars -
Razvrat: igračica se uvukla u Pantersov krevet, gde ju je muzičar rukom doveo do vrhunca, a Grahovac ju je za to vreme uzaludno mamio k sebi

Atina Ferari (22), koja je izbačena iz „Parova“ jer je vređala zverski ubijenu devojčicu Tijanu Jurić, ostavila je dovoljno materijala da se o njoj priča i po njenom izlasku iz rijalitija.

Naime, na Jutjubu postoje snimci na kojima se vidi kako se Kristina Marković, dok je još bila u vili, uvlači u krevet Tome Pantersa (57), koji je potom zadovoljava rukom. Jovanović, koji bi po godinama mogao da bude otac igračici, dodirivao ju je po butini i međunožju, a Zmaj od Šipova (55) je na taj prizor zbacio čaršav sa sebe, skinuo gaće i počeo da se samozadovoljava.- Koliki mi je, hodi mala, vidi koliki mi je - dozivao je Ilija Grahovac Atinu, koja je, po svemu sudeći, toliko uživala da zemljoradnika iz Bosne uopšte nije konstatovala, već se uhvatila za ivicu kreveta, podigla na kolena i počela da skače po Tominoj ruci.

Markovićeva, koja je i sama priznala da je spavala s mnogim poznatim pevačima sa estrade, za vreme orgijanja tiho je pevala omiljenu pesmu, a Pantersu je doviknula:- Jako, jače, sad, hajde! Evo stižem, stižem, ljubavnici moji - stenjala je Atina.Nakon što je završila svoj performans koji je bez stida i srama često izvodila u šou-programu, prekrstila se i zamolila Boga za oproštaj.Ovim povodom pozvali smo suprugu Tome Pantersa Živku Jovanović, kojoj nije zasmetao ovaj strašni čin.- S Tomom sam 40 godina u braku i briga me šta je on radio u rijalitiju. Ja ne idem ulicom i ne izigravam nečiju ženu, ja sam uspešna žena koja stoji iza uspešnog muškarca. Svesna sam njegovog posla, a ne želim da blatim to mlado biće - rekla nam je Živka, dok je Atina izjavila:- Toma je voleo da me pipka tokom noći i sna, valjda se tripovao sanjiv da sam ja Živka. To sam mu i rekla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track