VEŽBALA ZA KAMERE: Ružica dan pred Parove snimala seks!
Foto: Dragan Kadić

Rijaliti pre rijalitija

VEŽBALA ZA KAMERE: Ružica dan pred Parove snimala seks!

Stars -
U medijima se pojavila fotografija koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u Parove i to u krevetu sa pevačem Dejanom Grujićem

Jedna od najatraktivnijih ukućanki rijalitija "Parovi", Ružica Veljković, ima samo 24 godine, a veoma burnu prošlost.

Za samo tri meseca, koliko je u ovom šou programu, imali smo prilike da čujemo za nekoliko momaka, sa kojima je bila bila u poslednjih godinu dana, a sada se ta lista proširila.

U medijima se pojavila fotografija koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u Parove i to u krevetu sa pevačem Dejanom Grujićem.

"Ružica i on su imali avanturu pred sam ulazak u rojaliti i tada je delovalo kao da se vole i da će mu biti vrena. Nekoliko sati pred njen karantin, oni su bili kod njega u stanu i slikali se tokom odnosa", priča izvor blizak Ružici i Dejanu.

"Pevač je izgubio telefon. Ružica ga nioje pominjala i verovala je da mediji neće saznati za njihovu vezu jer bi to bio kraj za njihovu vezu, jer bi to bio ko zna koji bivši momak, pa bi narod pomislio da je promislkuitetna", rekao je izvor.

Inače, Veljkovićeva je u rijalitiju pričala o svojoj vezi sa Andrijom Markovićem Akijem, kao i da je bila zaljubljena u sadašnjeg momka Bojane Rajić, Baneta Đurđevića. Takođe, priznala je da je zajedno sa Tijanom Ajfon imala seks u troje sa Vladom Mandićem.

Javno se deklarisala kao biseksualka, a roditelji je podržavaju u svakoj odluci.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track