OLEŠILA SE: Tijana Ajfon završila u hitnoj! Morala na trežnjenje!
Foto: Printskrin/TV Happy

Nema meru

OLEŠILA SE: Tijana Ajfon završila u hitnoj! Morala na trežnjenje!

Stars -
Tijana je tu noć satima ispijala špricer koji je mešala sa konjakom i tako dovela sebe u besvesno stanje

Kako izgleda kada čovek, ovog puta žena, nema meru u piće, osetila je učesnica „Parova“ Tijana Ajfon. Ona se toliko napila na žurki da su organizatori morali da je iznesu iz vile kako bi je odveli na trežnjenje.Iako je u više navrata i sama Tijana priznala da voli alkohol i da se ne seća pola stvari koje je pričala prethodno veče, ovo je prevršilo svaku meru. Osim što nije znala za sebe i potpuno ošamućena se teturala vilom, svi učesnici, organizatori i čelnici Hepija su se uplašili za njeno zdavlje. Tijana je tu noć satima ispijala špricer koji je mešala sa konjakom i tako dovela sebe u besvesno stanje.

Kada su ostali takmičari shvatili da ona nije u stanju da stoji na nogama i da ne može da govori, pozvali su organizatore. U trenutku je nastala prava drama, ali su se svi brzo organizovali kako bi je na trenutak izveli sa žurke i naterali da ispovraća sav alkohol kojim se maltene otrovala. Sve dok joj nisu isprali želudac, Tijana nije došla sebi.

Čega se pametan stidi, budala se ponosi, pa je tako Tijana u nekoliko navrata ponovila kako se odvalila od alkohola.

"Toliko sam se napila da su morali da me vode na trežnjenje", objašnjavala je starleta onima koji su propustili da vide taj prizor.

Bez obzira na stres koji je priredila svima i što je svoje zdravlje dovela u pitanje, ona neće biti kažnjena, ali je, kako saznajemo, strogo opomenuta od strane produkcije da vodi računa koliko pije i da više ne meša pića.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track