(FOTO) SEKSI ĆERKE SRPSKE ESTRADE: One mame uzdahe gde god se pojave
Foto: Fejsbuk

Lepa mladost

(FOTO) SEKSI ĆERKE SRPSKE ESTRADE: One mame uzdahe gde god se pojave

Stars -
U vreme društvenih mreža ćerke svojih slavnih roditelja lakše mogu da izađu iz sene njihove slave, a postavljajući svoje seksi fotografije svakodnevno im se uvećava broj fanova

Sudbina dece poznatih koja žele da izgrade svoju stazu uspeha nije nimalo laka. Mnogi ne uspeju da se izbore s njihovom slavom i zauvek ostaju u senci, uporno dokazivajući da su do uspeha stigli zahvaljujući isključivo svojim radom.

U vreme društvenih mreža ćerke svojih slavnih roditelja lakše mogu da izađu iz sene njihove slave, a postavljajući svoje seksi fotografije svakodnevno im se uvećava broj fanova.

Helena Topalović

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka nedavno je napunila 18 godina, i za nju mnogi kažu da izgleda kao boginja. Ona je javnosti postala zanimljiva još dok se zabavljala sa Jovanom Stefanovićem Jocom, s kojim je navodno, ponovo u ljubavi.

Anastasija Ražnatović

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu skoro svakodnevno postavlja svoje fotografije. Mnogi je porede sa mamom i kažu da veoma mnogo liči na nju. Anastasija je veoma ponosna na to jer često se i šminka i oblači kao slavna mama. Cecina ćerka je veoma vezana i za brata Veljka pa ne prođe dan da ne postavi sliku sa njim.

Mina Joksimović

Ćerka Željka Joksimović izrasla je u pravu lepoticu, koja nas s vremena na vreme obraduje i nekim provokativnim fotografijama! Dvadesetogodišnja Mina, koja je krenula tatinim stopama, objavila je na društvenim mrežama fotku svog dekoltea, te dobila samo pozitivne komentare.

Bow in the presence of greatness #mornin'

Posted by Mina Joksimović on понедељак 16. фебруар 2015.

Zorana Šijan

Ćerka Goce Božinovske "zapali" internet svakom svojom seksi fotkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track