UČESNICE PAROVA ODLEPILE ZA MILOŠEM: Otići ću sa Ejmi na piće, a Ružicu sam poljubio drugarski!
Foto: Damir Dervišagić

Napravio pometnu

UČESNICE PAROVA ODLEPILE ZA MILOŠEM: Otići ću sa Ejmi na piće, a Ružicu sam poljubio drugarski!

Stars -
Učesnice realityja "Parovi" su pale na pevačev šarm, a on kaže da mu pažnja koju je dobio imponuje

Mladi pevač Miloš Vujanović poslednjih dana je jedna od glavnih tema učesnika rijalitija "Parovi", jer su pojedine ukućanke prilično "odlepile" na njegov šarm i plave oči.

Kako važi za smernog i kulturnog mladića, bilo je za očekivati da će Milošu biti neprijatno kada se nađe u centru dešavanja rijalitija u kome učesnici ne biraju sredstva kako bi bili u centru pažnje. Posebne simpatije prema njemu izrazila je Ejmi, koja danima pominje kako je Miloš u potpunosti osvojio.

"Naravno da svakom muškarcu imponuje kada mu devojka tako otvoreno pokaže svoje simpatije. Meni je ona delovala veoma prijatno i iskreno, tako da mi je stvarno sve to simpatično i pozitivno. Ja sam obećao da ću sa njom otići na piće i da ćemo se upoznati, tako da... to je sve što mogu za sada da kažem", rekao nam je potpuno iskreno Miloš.

Međutim, podigla se velika prašina i zbog toga što ga je poljubila Ružica Veljković, pa su gledaoci u određenim momentima pomislili da će pomenuta situacija uneti probleme u njen odnos sa Filipom Đukićem.

"Mislim da mnogi to nisu dobro protumačili. Nije to bilo "ljubljenje", već je iz mog ugla to bio običan poljubac u obraz i ništa više od toga. Niko nema razloga da bude ljubomoran", rekao nam je Vujanović.

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track