Najnovije vesti

TEODORA UNOVČILA PEVANJE: Ćazim u Poreču kitio novcem ćerku Suzane Mančić
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Isplatilo joj se

TEODORA UNOVČILA PEVANJE: Ćazim u Poreču kitio novcem ćerku Suzane Mančić

Stars
00:00h
"Ne dam bolu da me slomi, ne dam suza da mi krene", zapevala je starija ćerka Suzane Mančić u hotelu albanskog kontraverznog biznismena Ćazima Osmanija u Poreču i inkasirala na hiljade evra

Ćerka najpoznatije “loto devojke” Suzane Mančić, Teodora Kunić, zapevala je pesmu Verice Šerifović i podigla celu kafanu na noge. To joj se višestruko isplatilo.

"Ne dam bolu da me slomi, ne dam suza da mi krene", zapevala je starija ćerka Suzane Mančić u hotelu albanskog kontraverznog biznismena Ćazima Osmanija u Poreču i inkasirala na hiljade evra.

Naime, Feliks kako ga inače zovu, slab je na pevačice, ali i na dobru pesmu. Novac mu, razume se, nije problem, a njegov merak nema cenu.

"Teodora je na modnom dešavanju "Dajhman Medžik najt" koji se desio proteklog vikenda bila angažovana kao manekenka, ali se, nakon revija koje su se održale u hotelu, pokazala i kao uspešna pevačica na žurki održanoj u čast ove manifestacije. Na njoj je, između ostalih, goste zabavljao i Džej. Atmosfera je bila odlična i pre nego što je Teodora uzela mikrofon u ruke, ali čim je zapevala pesmu Verice Šerifović nastao je potpuni delirijum", ispričao je izvor sa lica mesta. On kaže da Ćazim Osmani nije žalio novac kada je Teodora u pitanju jer ga je svojim glasom pogodila u srce.

"Nije samo Ćazim kitio Teodoru već i njegovi prijatelji, brat... Njih desetak su se baš otvorili, jer su novčanice u apoenima od 50, 100 i 200 evra bukvalno letele na sve strane. U jednom momentu više nije mogla da ih drži u ruci pa ih je u par navrata ubacivala u svoju ručnu torbu", ispričao je izvor. Da je dobro "prošla", shvatili su svi putnici koji su se u Beograd vratili baš kao što su i otišli, autobusom. Ali bez nje.

(Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...