(FOTO) MUZIČARI NAS SLAGALI: Nikolić odlikovao Amadeus bend tomovačom!
Foto: Facebook

Uz kaficu i ćaskanju

(FOTO) MUZIČARI NAS SLAGALI: Nikolić odlikovao Amadeus bend tomovačom!

Stars -
Momci iz benda postavili fotografiju sa predsednikom uz komentar da su "odlikovani", a zapravo su "usmeno pohvaljeni"

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić ugostio je "Amadeus bend" i tom prilikom ih pohvalio u znak zahvalnosti za humanitarni rad i doprinos svojoj zemlji. Međutim, ono što momci iz benda napisali kao opis za fotografiju iz Predsedništva, pomalo je zbunila ljude jer ih navodi da pomisle da su odlikovani ordenom.

Naime, članovi benda su na svoju zvaničnu Fejsbuk stranicu okačili fotografiju sa predsednikom Nikolićem, a u opisu su napisali:

"Predsednik Republike Srbije odlikovao Amadeus band u znak zahvalnosti za humanitarni i umetnički doprinos svojoj zemlji".

Na ovu objavu, brojni fanovi su požurili da im čestitaju, na šta se bend uredno svima zahvaljivao. Međutim, kada je portal Kurira pozvao momke iz "Amadeus benda", da dobije više detalja o ovom događaju, saznali smo da Tomislav Nikolić nije dodelio orden već ih je "usmeno pohvalio" za doprinos svojoj zemlji i pozvao ih u goste u Bajčetinu.

"Velika je čast kada te predsednik jedne zemlje pozove i pohvali za ono što radiš. Od početka godine smo imali oko 40 humanitarnih koncerata za pomoć ugroženih od poplava. Mnogo nam znači što nas je pohvalio i pokazao kako je on jedan normalan, narodski čovek. Mi smo mu poklonili srpsku zastavu sa natpisom "moja zemlja", dve majce "Amadeus benda" i DVD sa našeg koncerta na Adi Ciganliji", rekli su za Kurir momci iz ovog popularnog sastava.

Oni dodaju da ih je Nikolić zvanično pozvao u goste i da su kod njega bili oko pola sata, popili kafu i razgovarali o raznim temama:

"Iznenadili smo se koliko je to jedan narodski čovek. Popili smo kafu i lepo se ispričali. On nas je pozvao da, kada bvudemo imali vremena, svratimo i kod njega u Bajčetinu na rakiju", ponosno dodaje "Amadeus bend".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track