3.000 EVRA ZA BLISTAV OSMEH: Katarina Grujić stavlja nove zube!
Foto: Printscreen

Posle peha

3.000 EVRA ZA BLISTAV OSMEH: Katarina Grujić stavlja nove zube!

Stars -
S obzirom na to da nikada nije bila zadovoljna zubima, koji ruku na srce i nisu bili perfektni, Kaća je odlučila da iskešira 3.000 evra za savršen osmeh

Nakon što su se svi smejali fotografiji na kojoj je Katarina Grujić otkrila da nema jedan zub, pevačica je rešila da časti sebe novim osmehom, pa će tako promeniti celu vilicu.

S obzirom na to da nikada nije bila zadovoljna zubima, koji ruku na srce i nisu bili perfektni, Kaća je odlučila da iskešira 3.000 evra za savršen osmeh.

"Kaća je jako lepa devojka, ali oduvek je imala komplekse što se tiče zuba. Nikada nije bila zadovoljna njima i već neko vreme planira da stavi nove, ali od obaveza nije stigla. Nedavno joj se desio peh, slomila je zub, a u jednom intervjuu koji je davala na televiziji, dok se smejala, taj nedostatak je i pokazala, pa su svi počeli da je prozivaju po društvenim mrežama i portalima. To je baš naljutilo i otišla je kod stomatologa i zakazala ugradnju novih zuba. Tražila je da izgledaju što prirodnije i da budu jako beli, želi savršen osmeh. To će je koštati 3.000 evra i ne žali ni dinar, samo da to što pre reši", ispričao nam je izvor blizak pevačici.

Sreli smo Grujićevu na jednom snimanju emisije i kada smo je pitali šta se desilo, pa je izgubila zub, zvezda “Granda” je stavila ruku na usta i nasmejala se, a zatim nam objasnila da će taj problem što pre rešiti.

"Brzo ću rešiti problem sa zubima. Već je zakazano sve", rekla nam je Katarina.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track