UPECALA ZVEZDU GRANDA: Ejmi zavela Miloša Vujanovića!
Foto: Damir Dervišagić

Ispunila dato obećanje

UPECALA ZVEZDU GRANDA: Ejmi zavela Miloša Vujanovića!

Stars -
Manekenka iz Malija videla se s Vujanovićem, u kojeg se, priznaje, zaljubila kao malo dete

Huareje Aminata Ejmi upecala je zvezdu „Granda“ Miloša Vujanovića, u kog se zaljubila na prvi pogled kad je bio specijalni gost na jednoj žurki u rijalitiju „Parovi“.Ekipa Kurir Starsa uslikala je manekenku iz Malija kako ispija piće s pevačem u jednom restoranu na Zemunskom keju pred ulazak u novi rijaliti „Hotel Maldivi“. Ona je još u kući obećala da će ga smuvati, a sada, kako stvari stoje, izgleda da je to obećanje i ispunila. I on je pokazao da je čovek od reči pošto se video s njom po njenom izlasku iz „Parova“.

Ejmi i Miloš su se u lokalu zadržali tri sata, a za to vreme bili su veoma prisni. Sve vreme su se smeškali. Vujanović je Ejmi udelio komplimente, a ona mu je uzvratila poljupcima u obraz. Huareje ga je potom mazila po glavi i nameštala mu frizuru. Ovaj sastanak zabeležili su i selfi fotografijama. Po izlasku iz restorana, seli su u Milošev automobil i uputili se u nepoznatom pravcu.

Pozvali smo manekenku pre ulaska u novi rijaliti i ona nam je priznala da je iskreno zaljubljena u Miloša.- Miloš je presladak i mnogo mi se sviđa. Zaljubila sam se kao malo dete. Osvojio me je rođendanskom porukom, koju ću zauvek čuvati u telefonu. Videli smo se, ali ne mogu vam otkriti ništa više - rekla je manekenka, dok se, s druge strane, pevač postideo i nije želeo ništa da komentariše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track