VRELA NOĆ: Misteriozni dvojac Bang La Decks ove subote u Beogradu!
Foto: Pr

Pod maskama

VRELA NOĆ: Misteriozni dvojac Bang La Decks ove subote u Beogradu!

Stars -
Iza imena „Bang La Decks“ stoje dvojica misterioznih producenata i DJ-eva, a ovaj dvojac na sve svoje nastupe dolazi – pod maskama

Napopularniji grčki house duo "Bang La Decks“ stiže u Beograd ove subote, 4. jula, kada će ponovo nastupiti u prijatnom ambijentu "Bašte kod Juge“!

Vremenska prognoza najavljuje toplo veče bez padavina, a žurka počinje već od 22 sata.

Iza imena „Bang La Decks“ stoje dvojica misterioznih producenata i DJ-eva, a ovaj dvojac na sve svoje nastupe dolazi – pod maskama! Ova taktika pomogla je da se akcenat baci upravo na kvalitetnu muziku, a to je ono najbolje što „Bang La Decks“ imaju da ponude. Njihovi hitovi poput "Kuedon" i "Utopia" dugo vremena su vladali evropskim top-listama, a u zbiru imaju više od 24 miliona pregleda na Jutjubu!

Posle sjajnog nastupa na otvaranju letnje sezone, Bang La Decks se vraćaju u Baštu kod Juge ove subote, 4. jula, a žurka počinje već u 22 sati. Ulaz je sobodan.

"Bašta kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima.

Svakog dana posle 14 sati, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track