Najnovije vesti

MAJKA PČELARA IZ KUPINOVA: Teško sam bolesna, a moj Miki me je zaboravio!
Foto: Kurir Arhiva, Nebojša M

Samo da ne umrem dok ga ne vidim!

MAJKA PČELARA IZ KUPINOVA: Teško sam bolesna, a moj Miki me je zaboravio!

Stars
Bojim se šta će biti sa mnom. Samo da ne umrem dok ga ne vidim, kaže Mirjana Đuričić

Učesnik rijalitija „Maldivi“ Miki Ðuričić ne mari za svoju porodicu, a bolesnu majku Mirjanu gotovo da i ne obilazi. Njegov otac Mirko tvrdi da se oni sami snalaze kako umeju i da im pomoć sina nije ni potrebna.

Skromna kuća... Ekipa Kurira posetila dom Đuričića u Kupinovu
Skromna kuća... Ekipa Kurira posetila dom Đuričića u Kupinovu


Pčelar iz Kupinova obavestio je roditelje da ponovo ulazi u rijaliti samo dan pre nego što je postao ravnopravni učesnik. Tada je posle izvesnog vremena došao u dom u kojem mu žive majka i otac.
- Miki je stigao iz Novog Sada i tražio da mu operemo neke stvari. Mi mu se ne mešamo u život jer on ima 38 godina. Ne interesuje me šta će da radi u svom životu, ne gledam televiziju, ne čitam novine, ja sam veoma bolesna žena i ne mogu podneti društvo - započinje priču Mikijeva mama Mirjana Ðuričić, koja nije mogla da ustane iz kreveta, već je iz ležećeg položaja s nama jedva razgovarala.


- Moram stalno da uzimam kiseonik. Ne mogu bez njega ni minut. Dešava mi se da se ne mogu pomeriti iz kreveta koliko mi je loše. Krv mi je veoma gusta i zbog toga ne mogu da imam operaciju na plućima. Ako me otvore, mogu da umrem, a Miki ne dolazi da nas vidi. Zaboravio je na nas, ali razumem ga, ima on svoj život. Ne ljutimo se, on je naš sin i ima dobru dušu. Bojim se samo šta će biti sa mnom, jer mi je zdravlje ugroženo. Samo da ne umrem dok ga ne vidim. Svrati mi ćerka Maja, opere zavese, jer ja ne mogu ustati iz kreveta, ali on ne dolazi tako često - završava Mirjana.

U tom trenutku kući je stigao i Mikijem otac Mirko vidno iznerviran što nas vidi.
- Ništa ne pišite, Miki će nas ubiti. Ne slikajte ništa i pišite da je on dobar dečko, koga društvo iskorišćava - besneo je Mirko, koji je, takođe, poput sina učestvovao u „Velikom bratu“, a već posle nekoliko minuta je pozirao u dvorištu.

 

OSUO PALJBU Toma Panters ogorčen na bivše cimerke
MACA I RUŽICA SU GO.NA!

Tomu Pantersa iznervirale su Maca Diskrecija i Ružica Veljković jer nisu pozdravile bivše cimere kad su gostovale u jednoj emisiji. Toma, koji je četiri meseca bio uz starletu iz Bosne u „Parovima“, zbog toga je pobesneo i osuo paljbu po njoj i Veljkovićevoj, s kojom je takođe bio blizak.
- Takvo go.no nisam video nigde! Maca je đubre neviđeno. I Maca i Ružica. Napadao sam Gastoza zbog nje i sada mu se izvinjavam. Ni ona ni Ružica se nisu setile da pozdrave nas stare ukućane - nervozno je rekao Toma.

Pozvali smo Macu, koja nam nije odgovarala, dok je Ružica bila oštra.
- Toma me je razočarao. On je stoka od čoveka kad je tako nešto mogao da izgovori. Gledala sam ga kao oca, a on je zapravo matoro đubre - kaže ona.

 

OTKAČILA JE Ružica stavila tačku na prijateljstvo s Jovanom Tomić
MATORA MI SE SVETI PREKO SESTRE

Ružica Veljković i Jovana Tomić Matora bile su nerazdvojne drugarice u „Parovima“, a sada je, sudeći prema rečima bivše „modelsice“, tom prijateljstvu došao kraj.
- Matora me je razočarala, shvatila sam da mi nije pravi prijatelj i zbog toga se s njom nisam pozdravila kad sam napuštala „Maldive“. Imale smo mali konflikt, koji je rezultirao tim mojim gestom. Dobro je što je Tamara izašla, jer je Jovana pokušavala preko nje meni da se sveti. U svakom slučaju, ne bih ništa da govorim unapred, videćemo se kad izađe, porazgovaraćemo, pa ćemo videti na čemu smo - rekla je Ružica.

 

Promene
JELENA GOLUBOVIĆ IZAŠLA, CUCA UŠLA

Rediteljka Jelena Golubović napustila je juče rijaliti „Hotel Maldivi“ zbog lošeg zdravstvenog stanja. Ona je počela da pije antibiotike, da bi na kraju i odustala od daljeg takmičenja, što je i saopštila ostalim ukućanima i publici. Novost je i da je sinoć u rijaliti ušla pevačica Ivona Negovanović Cuca.

Podsetimo, i Golubovićeva i Cuca učestvovale su u nedavno okončanom rijalitiju „Parovi“, s tim što je rediteljka osvojila drugo mesto, dok se Cuca nije dugo zadržala u takmičenju.

 

Jelena otkrila
IVAN GAVRILOVIĆ ME JE MUVAO IAKO JE OŽENJEN

Jelena Golubović izjavila je da Ivanu Gavriloviću nije smetalo to što je oženjen da je muva.
- Muvao me je pre deset godina u jednoj emisiji. Tu je bio i Vendin menadžer, koji može to da potvrdi. Pričao mi je da ima krizu, ali on meni nije bio interesantan jer ja nisam ničije rame za plakanje i nisam svešteno lice - ispričala je Golubovićeva.
- Sram te bilo, kako možeš da budeš tako bezobrazna. Tebe muvati? Bolje ovo drvo da se muva, panj... Laže kao pas! - suprotstavio joj se Ivan.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...