KRIJU SE: Lola Smiljanić odveo Tijanu Ajfon na more
Foto: Zorana Jevtic, Damir

Fudbaler i starleta pobegli u Crnu Goru

KRIJU SE: Lola Smiljanić odveo Tijanu Ajfon na more

Stars -
Milan Smiljanić od utorka boravi sa Maksimovićevom u luksuznom hotelu u Bečićima, gde su viđeni kako se ljube

Milan Lola Smiljanić menja starlete kao čarape, pa je sada bacio pipke i na Tijanu Ajfon, koju je odveo na more. Njih dvoje su u utorak otputovali u Crnu Goru, a smestili su se u najluksuzniji hotel u Bečićima. I to o Lolinom trošku.Oni su na sve moguće načine pokušali da sakriju vezu od očiju javnosti sve dok nisu zajedno otputovali na odmor. Fudbaler i bivša učesnica „Parova“ viđeni su kako se na hotelskom bazenu grle i ljube.Pobegli od gužve- Lola u početku nije želeo da ima išta ozbiljno sa Tijanom i bila mu je namera samo da proba seks sa njom. Međutim, već posle prvog susreta on je jedva dočekao da je ponovo vidi jer mu se svidela u svakom smislu, kao i on njoj. Kako bi se malo opustili i pobegli od gradske gužve, predložio joj je da mu pravi društvo u Crnoj Gori, na šta je ona odmah pristala. U ponedeljak na utorak Smiljanić je došao kolima po Tijanu i otišli su zajedno. On se galantno ponaša, pa je čašćava na svakom koraku. Pre dve večeri bili su na nastupu Ane Nikolić u Budvi, gde su sa većim društvom pili i provodili se u separeu blizu bine - otkriva jedan Lolin prijatelj.Upoznali se u BeograduSmiljanić je pre putovanja svako veče posećivao Maksimovićevu u stanu, koji ona iznajmljuje u Zemunu.- Tijana je prošlog petka flertovala sa Lolom na jednom prestoničkom splavu. On je to primetio, pa joj je poslao flašu pića, a kasnije su se upoznali i otišli pravo u njen stan, gde su inače nastavili da se viđaju - završava naš izvor.

SVE LOLINE DEVOJKEFudbaler Milan Lola Smiljanić dovođen je u vezu s mnogim poznatim damama, a neke od njih su Anabela Bukva, Dejana Živković, Slađana Ivanišević, Kaja Ostojić i Mina Milenković.

SVI TIJANINI MOMCITijana Maksimović Ajfon pričala je da je imala afere sa Markom Bulatom i Vladom Mandićem, dok je u rijalitiju „Parovi“ imala seks sa Nenadom Marinković Gastozom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track